Király Viktor megmutatta az unokaöccsét - Fotó!

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
unokaöccs Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor már készen áll az apaságra, de egyelőre csak a nagybácsi szerepében tetszeleghet. Megmutatta, mekkorát nőtt már az unokaöccse, vagyis az ikertestvérének gyermeke.

Király Viktor kipróbálhatja az apaságot, hiszen az ikertestvérének nemrég született gyermeke. Az énekes unokaöccsének születése után egy hosszabb időt töltött Amerikában, így alaposan kibabázhatta magát, ennek hatására pedig neki is egyre jobban megtetszett a gyermekvállalás gondolata.

Király Viktor megmutatta unokaöccsét Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Persze ez még várat magára, hiszen előbb egy komoly kapcsolatra lenne szükség ahhoz, hogy gyermeke szülessen, de az már biztos, hogy ő készen áll az apaságra. Addig pedig, amíg nem születik saját gyermeke, lesz ideje babusgatni ikertestvére csemetéjét, Kait, aki kicsit olyan, mintha a sajátja is lenne. Nem csoda, ha büszkén mutatja meg követőinek a róla készült képeket.

Később Linda is posztolt a piciről:

Szep napot nektek! #babykai #buszkenagyneni #proudauntie #smiles #happybaby #socute #afternaphappyface #goodmorningworld

Kiraly Linda Official (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.