Íme néhány gyerek, akik a szüleik kiköpött másai: Fotók!

hasonlóság gyerekek genetika család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokták mondani, hogy nem esik messze az alma a fájától: ezek a szülők és gyerekek olyan egyformák, mintha ugyanazok az emberek lennének. 

Természetesen, mindannyian tudjuk, hogy egy gyermek nemzéséhez két emberre van szükség, de néha a genetika csúnyán megvicceli a szülőket. Bizonyos esetekben a gyermek annyira az egyik szülőjéra hasonlít, mintha kizárólag csak az ő leszármazottja lenne.

Külső jegyeket tekintve az egyikőjük kiköpött mása, míg a másik szülőre egy cseppet sem hasonlít. Akár még le is tagadhatnák egymást. Meglovagolva az egyformaságot néhány vették a fáradtságot, és ugyanolyan beállításban fotózták le a gyermekeiket, mint annak idején őket is kis korukban.

Az eredmény megdöbbentő. Még azt is nehéz elhinni, hogy ebben semmi csalás nincsen.

/1705/_me_n201753125511

Megdöbbentő sorozat hírességekről és hasonmásaikról

A világon mindenkinek van egy hasonmása, ahogy az egyszerű embereknek, úgy a hírességeknek is. Sorozatukban bemutatjuk, kik hasonlítanak a leginkább az ismert sztárokra! Vigyázat, tényleg megdöbbentő!

Sztárok elképesztően kínos, régi családi fotóihttp://www.life.hu/csalad/20170331-sztarok-elkepesztoen-kinos-csaladi-fotoi.htmlValószínűleg neked is vannak olyan régi családi, iskolás képeid, amik annyira kínosak vagy viccesek, hogy nem gyakran mutogatod őket az ismerőseidnek. Nos, szerencsére a ma sikeres és gyönyörű hírességek is voltak egyszer gyerekek, néhányuk pedig a poén kedvéért hajlandó volt megmutatni a rajongóinak, milyen vállalhatatlanul néztek ki akkoriban. Család--Sztárok, akiknek szülei bűnözők voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170327-hiressegek-akiknek-szuleik-bunozok-voltak.htmlVan, amikor az alma szerencsére meglehetősen messze esik a fájától. Az alábbi hírességek minden igyekezetükkel azon voltak, hogy kitörjenek szüleik árnyékából, és velük ellentétben tisztességes életet élhessenek. Következzenek a hírességek, akiknek szülei különböző bűncselekményekben vettek részt. Család--Hátborzongató gyilkosságok, melyeket anyák és gyermekeik követtek elhttp://www.life.hu/csalad/20170502-szornyu-gyilkossagok-melyeket-anyak-es-gyermekeik-kovettek-el.htmlEgy anya legfontosabb célja, hogy megvédje gyermekét, megóvja a világban fellelhető rossztól. Ám, előfordulnak olyan szélsőséges anya-gyermek kapcsolatok, melyek rácáfolnak erre. Ilyenkor érdemes hátralépni egyet és úgy megpróbálni megérteni, vagy épp csak feldolgozni azt, hogy miként és miért képes egy anya gyermekével együtt gyilkolni. CsaládThinkstockTizedik fiával terhes egy angol nőhttp://www.life.hu/csalad/20170502-tizedik-fiaval-esett-teherbe-alexis-brett.htmlNem is tudjuk elképzelni, milyen lehet 10 férfival együtt élni. Alexis Brett erről is mesélt. CsaládThinkstockGyerekkori, apával fürdős képet alkotott újra felnőttként - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170502-gyerekkori-apaval-furdos-kepet-alkotott-ujra-felnottkent.htmlManapság egyre nagyobb divat újraalkotni a kiskori fotókat, de nem mindegyiket muszáj. A pelenkázós képeket sem kell a mai korba helyezni, ahogy a szülőkkel fürdős fotókat sem szerencsés reprodukálni. Tyler Walker mégis megtette, és senki nem tud mit kezdeni vele. CsaládOrigoFejüknél összenőtt sziámi ikrek születtekhttp://www.life.hu/csalad/20170501-fejuknel-osszenott-sziami-ikrek-szulettek-iden.htmlKomoly műtét vár a babákra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.