Elképesztően jóképű Cindy Crawford 17 éves fia, Presley Gerber

Cindy Crawford Presley Gerber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford gyerekei minden bizonnyal az édesanyjuktól örökölték szépségüket, bár az édesapjuk is elég jóképű... 

Arról pár hete írtunk, mennyire gyönyörű Cindy lánya, Kaia, az egykori modell azonban most a fiáról is posztolt egy fotót, amin a 17 éves Presley kifejezetten jóképű.

A modell mama és fia a MET-gálán jelentek meg együtt, Crawford onnan posztolta a képet, amin a fiú egy királykék bársonyzakóban és hozzá illő, fekete, apró pöttyös nadrágban pózol. Ha pár évvel fiatalabbak lennénk, biztos, hogy beleszeretnénk!



Bébiszittert is vitt Ázsiába Ördög Nórahttp://www.life.hu/csalad/20170504-ordog-nora-bebiszittert-is-vitt-azsiaba.htmlÖrdög Nóra minden kívánságát teljesítette a TV2, hogy a legnagyobb kényelemben vezethesse az új valóságshow-t, amit Ázsiában forgatnak.Család--Hátborzongató gyilkosságok, amelyeket anyák és gyermekeik követtek elhttp://www.life.hu/csalad/20170502-szornyu-gyilkossagok-melyeket-anyak-es-gyermekeik-kovettek-el.htmlEgy anya legfontosabb célja, hogy megvédje a gyermekét, megóvja a világban fellelhető rossztól. Ám előfordulnak olyan szélsőséges anya-gyermek kapcsolatok, amelyek rácáfolnak erre. Ilyenkor érdemes hátralépni egyet, és megpróbálni megérteni vagy épp csak feldolgozni azt, hogy miként és miért képes egy anya a gyermekével együtt gyilkolni. CsaládThinkstockHázasság első látásra, avagy az esküvő csodájának elbagatellizálásahttp://www.life.hu/csalad/20170503-hazassag-elso-latasra-avagy-az-eskuvo-elbagatellizalasa.htmlHázasság első látásra. Számos kínos pillanat és megannyi kérdés. Ez lesz a jövő? Pszichológusok döntik el, mi pedig belevágunk, mert évek óta nem találjuk meg azt, aki a társunk lehetne? Mondhatjuk, hogy visszarepültünk száz évet, de az is lehet, hogy a jövőnkből kaptunk egy szeletet. Lehetséges, hogy valóban nem érdemes a „bummot” várni, hisz az is csak egy kémiai fellángolás, ami nem tudományosan megalapozott párválasztásra sarkall minket... CsaládThinkstockRippel Ferenc megmutatta kisfiát, Herkulest - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170503-rippel-ferenc-megmutatta-kisfiat-herkulest.htmlRippel Feri nagyon ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak gyermekét, féltve őrzi őt a kíváncsi szemek elől, de most kivételt tett. Így néz ki Herkules. CsaládOrigoÍme néhány gyerek, akik a szüleik kiköpött másai: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170503-teljesen-egyforma-szulok-es-gyerekek.htmlSzokták mondani, hogy nem esik messze az alma a fájától: ezek a szülők és gyerekek olyan egyformák, mintha ugyanazok az emberek lennének. Család--Gyermekjogi jelentés: oktatás, gyermekszegénység, gyermekbántalmazáshttp://www.life.hu/csalad/20170420-gyermekjogi-jelentes-az-oktatas-a-gyermekszegenyseg-es-gyermekbantalmazas-temaban.htmlIzgalmas év volt 2016, és nagyon sokat beszéltünk a gyerekekről, foglalkoztunk az őket érintő kérdésekkel. Általában az aggodalom hangján szólaltunk meg, ha gyerekekről volt szó, ami 2016-ban főként három nagy téma köré szerveződött: oktatás, gyermekszegénység, gyermekbántalmazás. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.