Bébiszittert is vitt Ázsiába Ördög Nóra

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
TV2 Nánási Pál Ázsia Express Ázsia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra minden kívánságát teljesítette a TV2, hogy a legnagyobb kényelemben vezethesse az új valóságshow-t, amit Ázsiában forgatnak. 

Ördög Nóra nem akart több hétre elszakadni a férjétől és a gyerekeitől, ezért a TV2 mindent bevetett, hogy megnyerjék őt az Ázsia Expressz című reality műsorvezetésére. A Bors információi szerint úgy állapodtak meg, hogy Nóra a családját is magával viszi. A műsorvezető korábban közleményt is adott ki ezzel kapcsolatban:
"Természetesen nem vállaltam volna el ezt a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést egy családi kupaktanács előzte meg. Nagyon hálás vagyok a férjemnek és a családomnak, hogy támogattak ebben is. Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, jönnek velem a gyerekek is. Így ez a műsor a munka mellett számunkra egy nagy családi kaland lesz, természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett."

Ördög Nóra és Nánási Pál bébiszittert is vittek Ázsiába Fotó: M. Schmidt János/Origo

Nánásiék azonban nem csak négyen utaztak: egy alkalmi bébiszitter is csatlakozott hozzájuk.

"Sokat beszélgettek Nóráék, és úgy döntöttek, kell valaki, aki alkalomadtán vigyáz majd a gyerkőcökre. Nem szabad elfelejteni, Nóra dolgozni megy elsősorban, ugyanakkor szeretné, ha Pali fotósként kiélhetné magát. És az sem titok, szeretnének kettesben is eltölteni néha egy-egy órácskát, így Pali asszisztensét, Gizust vitték magukkal. Jól ismeri a négyéves Micit és a hároméves Vencelt, mindenki szereti, és számára is egy életre szóló kaland lesz ez az út" – árulta el a lapnak egy, a családhoz közeli informátor.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.