83 kilót fogyott egy fiatal nő: Így nézett ki akkor és most!

kövér vékony fogyás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 23 éves lány, akinek tele lett a hócipője a kövérségével, ezért elhatározta, hogy lefogy. Ez sikerült is neki, de ezzel még sajnos nem ért véget a megpróbáltatások sora. 

Jessica Weber akkor határozta el magát, mikor elérte a 173 kilogrammot. Szörnyen érezte magát a bőrében. Nehezen tudott mozogni, alig kapott levegőt, mindenki megbámulta és semmihez sem volt kedve. Egyszer azonban vett egy mély levegőt, és rászánta magát az életmódváltásra.

"Anyukám zokogva mondta nekem: úgy félek hogy hamarabb fogsz meghalni mint én". Ez kellő motiváció volt ahhoz, hogy összeszedjem magam" - mondta Jessica.

Zsírégető diétába kezdett és kőkemény sportolást rendelt el magának. Az eredmény pedig megdöbbentő, hiszen 15 hónap alatt 83 kilót fogyott, vagyis pillanatnyilag 90 kilogramm Jessica súlya.

Persze még nagy út áll előtte, hiszen a megereszkedett bőr miatt szinte egyáltalán nem látni a lány szép "új" alakját, de állítása szerint azért akart nyilvánosság elé állni ezzel a külsővel is, hogy másokat figyelmeztessen a kövérség veszélyeire - írta meg a People.com

Rengeteget fogyott a nő, végül mégis torz lett: Videó!

A 34 éves Megant már a középiskolában csúfolták az osztálytársai, egész tinédzserkorában a kilókkal küzdött. Egy napon azonban elege lett a saját szenvedéséből, és elhatározta, hogy lefogy. Gyomorszűkítő műtéten esett át, de ami ezután következett, arra senki nem számított. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.