Megszületett Munkácsy Kata és Serbán Attila kislánya

Forrás: RTLKLUB -
Munkácsy Kata kisbaba szülés Barátok közt Serbán Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, hogy tegnap, május 6-án megszületett a Barátok közt egykori színésznőjének kislánya.

Serbán Attila színész és a Barátok közt egykori sztárja, Munkácsy Kata kisbabája 51 centivel és 3070 grammal jött a világra. A kislányt Hankának nevezték el. A baba és a mama jó egészségnek örvend.

Megszületett Munkácsy Kata kislánya Forrás: RTLKLUB
Megszületett Horváth Éva kisfia - FOTÓhttp://www.life.hu/csalad/20170507-megszuletett-horvath-eva-kisfia-elso-foto.htmlMájus 7-én, anyák napján megszületett Horvát Éva kisfia.Család--Kendőzetlen őszinteséggel köszöntötte anyukáját Szabó Zsófihttp://www.life.hu/csalad/20170507-szabo-zsofi-kendozetlen-oszinteseggel-koszontotte-anyukajat.htmlSzabó Zsófi megható őszinteséggel köszöntötte édesanyját anyák napján. Szerinte nem csak a szépet és a jót kell megosztani.Család--Megható, ahogy Liptai Claudia az édesanyjára emlékezikhttp://www.life.hu/csalad/20170507-meghato-ahogy-liptai-claudia-az-edesanyjara-emlekezik.htmlLassan hét éve, hogy Liptai Claudia édesanyja elhunyt, a népszerű műsorvezető pedig minden percben érzi a hiányát.CsaládOrigoFérjhez ment a magyar olimpiai bajnok, Kozák Danutahttp://www.life.hu/csalad/20170507-ferjhez-ment-a-magyar-olimpiai-bajnok-kozak-danuta.htmlKozák Danuta, ötszörös olimpiai bajnok kajakozó a Facebook oldalán jelentette be, hogy bekötötték a fejét. Család--Hisztiveszély - Nem fogod elhinni, miért borultak ki ezek a gyerekek!http://www.life.hu/csalad/20170505-hiszti-gyerekek-akik-sirnak-kiborulnak-fotok.htmlGyermeket nevelni csodálatos dolog, a legszebb a földön, de tényleg... kivéve, amikor hisztizik. Ezt pedig elég gyakran megteszi, pláne egy pár éves. A kiborulásoknak számtalan formája, erőssége ismert, egy közös azonban mindben van; úgy csapnak le, mint a tornádó, és olyan hirtelen ér végük, mint egy nyári zápornak. Külső szemmel nézve a hisztik okai banálisak, de a gyerekek olyan tragédiaként tudják megélni őket, hogy azonnal Oscar-díjat érdemelnének az alakításukért. Család--Így készülnek a Gáspár-lányok Anyák napjára: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170506-gaspar-evelinek-meglepik-bea-asszonyt.htmlGáspár Bea talán még fel sem ocsudott, hogy ő nyerte a Konyhafőnök VIP műsort, máris újabb meglepetésben lesz része. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.