Völgyi Zsuzsi tündéri családi fotót posztolt

fotó kislány család Völgyi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég született meg Völgyi Zsuzsi kislánya, aki napról napra egyre szebb és aranyosabb. Az énekesnő újabb fotóval kápráztatta el a követőit.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Völgyi Zsuzsi márciusban éledet adott első gyermekének, aki szerencsére makkegészségesen érkezett a világra. Később az is kiderült, hogy a szülők milyen nevet adtak a kislánynak, aki már lassan 2 hónapos, és napról napra egyre cukibb.

A büszke sztáranyuka nemrég egy új fotót mutatott a közösségi oldalán, ahol a kisbaba láthatóan jó kezekben van: nevetgél, mosolyog, igazi vidám kis csöppség.

Völgyi Zsuzsi megmutatta kislányát és férjét - Fotó!

Völgyi Zsuzsi március közepén adott életet kislányának, vele együtt lett teljes az énekesnő élete. A sztár a Facebook-oldalán most megmutatta a férjét és Glóriát is.

Schobert Norbi újabb gyereket szeretne: kislánnyal bővítené családjáthttp://www.life.hu/csalad/20170509-schobert-norbi-ujabb-gyereket-szeretne.htmlMég mindig tart a szerelem Réka és Schobert Norbi között, 3 gyermek és 15 év után is. Ráadásul Norbi szeretne még egy csemetét, méghozzá egy kislányt. Család--Ez a világ legromantikusabb esküvői fotója http://www.life.hu/csalad/20170508-ez-a-legcsodalatosabb-eskuvoi-foto.htmlNapvilágra került minden idők egyik legmeghatóbb esküvői fotója. A fényképész nem bízta a véletlenre, kihozta az ifjú párból a legmélyebb érzelmeket. CsaládOrigoBeatrice McCartney az édesapja kiköpött mása: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170508-beatrice-mccartney-es-paul-mccartney-teljesen-egyformak.htmlFriss fotó látott napvilágot a Beatles egykori tagjáról, Paul McCartney-ról és a lányáról. A 13 éve tini teljesen úgy fest, mint a híres édesapja. Család--Megszületett Felméri Péter első gyermeke - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170508-megszuletett-felmeri-peter-elso-gyermeke.htmlFelméri Péter is beállt a Showder-apák sorába, nemrég ugyanis megszületett az első gyermeke. Egy kisfiúval bővült a családjuk, akiről már fotót is posztolt a büszke apuka. Bálint hihetetlenül aranyos. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHisztiveszély - Nem fogod elhinni, miért borultak ki ezek a gyerekek!http://www.life.hu/csalad/20170505-hiszti-gyerekek-akik-sirnak-kiborulnak-fotok.htmlGyermeket nevelni csodálatos dolog, a legszebb a földön, de tényleg... kivéve, amikor hisztizik. Ezt pedig elég gyakran megteszi, pláne egy pár éves. A kiborulásoknak számtalan formája, erőssége ismert, egy közös azonban mindben van; úgy csapnak le, mint a tornádó, és olyan hirtelen ér végük, mint egy nyári zápornak. Külső szemmel nézve a hisztik okai banálisak, de a gyerekek olyan tragédiaként tudják megélni őket, hogy azonnal Oscar-díjat érdemelnének az alakításukért. Család--Megszületett Munkácsy Kata és Serbán Attila kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170507-megszuletett-munkacsy-kata-es-serban-atilla-kislanya-hanka.htmlA Blikk úgy tudja, hogy tegnap, május 6-án megszületett a Barátok közt egykori színésznőjének kislánya. CsaládRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.