Habár egyértelműen a modellcombok vitték a prímet ezen a héten, azért szexi pasikból sem volt hiány, hála Beckhaméknek! Mutatjuk is a részleteket!

Angyalok  

Az új Victoria's Secret parfümjének bemutatóján jelent meg Palvin Barbi barátnője, Stella Maxwell, aki manapság Kristen Stewarttal randizgat és Josephine Skriver, aki szintén a Victoria's Secret angyala. Mindketten a tavaszi, romantikus stílust választották.

Stella Maxwell, Josephine SkriverForrás: AFP

Combvillantók

A héten a szintén modell Poppy Delevingne és a humorista Amy Schumer választottak oldalt felsliccelt, combvillantásra különösen alkalmas ruhákat. Amynek ráadásul a dekoltázsa is méretesre sikerült.

Poppy Delevingne, Amy SchumerForrás: AFP, Northfoto

Ashley Graham kétszer

A híres plus size modellnek, Ashley Grahamnek a héten jelent meg a könyve, ennek kapcsán pedig sokat szerepelt a médiában. A héten két fekete szettet is villantott: az alakja persze mindkettőben csodás volt.

Ashley GrahamForrás: Northfoto

Beckhamék

David Beckham rózsaszín inget és egy csodás barna zakót viselt a King Arthur című Guy Ritchie-film európai premierjén. De nem egyedül jelent meg a sármos férj, legnagyobb fia, Brooklyn is vele tartott, aki vagányan punkosra vette a figurát. Nekünk egyébként bejön ez a stílus, de azt a kis pamacsot az álláról legszívesebben leborotválnánk. 

David és Brooklyn BeckhamForrás: Northfoto