Erős Antónia elárulta, kire hasonlítanak a gyerekei

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
ikrek Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors készített interjút az egyik legnépszerűbb magyar híradóssal, Erős Antóniával. A gyerekeiről még sosem láthattunk képeket, Antónia vigyáz arra, hogy Szonja és Matyi ne a nyilvánosság előtt éljék életüket. Most azonban elárulta, hogy kire hasonlítanak az ikrek.

"Szonja és Matyi is hasonlít rám. Matyit, ha a gyerekkori fotóimat nézzük, össze is lehetne keverni velem, de közben, ha ránézel, azt mondod: tiszta apja. Szonja is hasonlít rám, de a szeme, a tekintete az apjáé. Természetre inkább Matyi hasonlít rám, ő a higgadtabb. Szonja izgágább, kicsit hangulatember" – mondta Antónia, aki azt is hozzátette, hogy a férje alaposan kiveszi a részét a gyereknevelésből, mindennap három órától este nyolcig ő van velük. Antónia fekteti le az ikreket, ő mesél nekik minden este.

Erős Antónia kisfia, Matyi nagyon hasonlít az édesanyjára Fotó: Origo

Matyinak a dobolás az élete. A világ legjobb dobosa szeretne lenni, rengeteget gyakorol. Édesanyja elmondása szerint simán ledobolja a Guns N' Roses-, AC/DC- nótákat. Szonja elképesztő társasági életet él, még csak hét és fél éves, de már úgy viselkedik, mint egy kamasz. Imád iskolába járni, kiborul, ha szünet van. Nagyon ügyesen számol, szereti a sakkot, a táncot, és jól is énekel.

Gyerekek, akik egyedül utaztak - Elképesztő és megdöbbentő történetekhttp://www.life.hu/csalad/20170512-gyerekek-akik-egyedul-utaztak-torteneteik-elkepesztoek-es-megdobbentoek.htmlMegszökik, eltűnik. Ettől a két dologtól minden szülő retteg. A gyerekek még nem képesek felmérni egy-egy tettük súlyát és cselekedeteik kockázatát. Így történhet meg, hogy olyanra adják a fejüket, ami felnőtt szemmel nézve meggondolatlan, veszélyes lehet. Vajon mire gondolt a 6 éves kisfiú, mikor a reptérre ment a szülei nélkül, vagy épp az a tinédzser lány, aki egy tengeralattjáróra szökött fel? Korábban már írtunk olyan eltűnt gyermekről, aki a mai napig nem került elő. Ám ezek az esetek mások. Család--Hatalmas feladat vár a kis György hercegre és Saroltárahttp://www.life.hu/csalad/20170513-gyorgy-herceg-viszi-a-gyuruket-pippa-middleton-eskuvojen.htmlA két királyi csemetére, a kis György hercegre és a húgára, Saroltára nagy és komoly feladatok várnak nagynénjük, Pippa Middleton esküvőjén.CsaládOrigoNánási Vencel nagyon élvezi a világjárásthttp://www.life.hu/csalad/20170513-ordog-nora-fia-nanasi-vencel-nagyon-boldog.htmlSoha ennyi fénykép nem került nyilvánosságra Ördög Nóra és Nánási Pál kisfiáról, Veciről. Mióta a család Ázsiába utazott, elárasztanak bennünket a cukibbnál cukibb családi fotókkal. Család--A kislányával sétáló Ryan Goslingnál nem lesz ma már édesebbhttp://www.life.hu/csalad/20170513-ryan-gosling-lanyaval-esmeraldaval.htmlEva Mendes alig lépett ki a házból azóta, hogy megszülte a lányait, ebből kifolyólag a sztárpár nem is nagyon mutogatja a kicsiket. Sőt, egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány fotót láthattunk eddig Ryan Gosling leszármazottjairól. Család--Som-Balogh Edina kislánya, Lilien nagyon édesen grimaszolhttp://www.life.hu/csalad/20170513-som-balogh-edina-kislanya-lilien.htmlSom-Blogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, Liliennek. A színésznő szerencsére nem rejtegeti gyermekét, újabb édes fotót posztolt róla. Család--Gianni olaszul neveli majd születendő gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20170513-gianni-olaszul-neveli-majd-gyermekeit.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, másfél hónappal ezelőtt házasodott össze Olaszországban Debreczeni Zita és Gianni.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.