Sirokai Diána magyar plus size modell legalább akkorát villantott, mint Ashley Graham

plus size modell Sirokai Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorra kapja a megrendeléseket Sirokai Diána plus size modell. Imádják őt a fehérneműcégek, a magyar lánynak pedig a túlsúlya ellenére nem okoz gondot levetkőzni.

A világ legismertebb plus size modellje, Ashley Graham sem pózolna jobban, mint a magyar Sirokai Diana. A lány pont olyan szexi fotón pózolt a minap, amilyeneken világhírű kolléganője is szokott: csipkés tangában mutatta meg kerekded idomait.

Cicciolina mellei szinte kiesnek a ruhábólhttp://www.life.hu/trend/20170514-cicciolina-mellei-kiesnek-a-ruhabol.htmlCicciolina a szerb fővárosban járt egy dokumentumfilm fesztiválon, de pár számmal kisebb ruhát választott magának, mint azt az alkalom megkövetelte volna.Trend--Tatár Csilla csodaszép ruhában eurovíziózotthttp://www.life.hu/trend/20170513-tatar-csilla-ebben-a-ruhaban-euroviziozott.htmlSármán Nóra alkotásában tündökölt az Eurovízió műsorvezetője, Tatár Csilla. Trend--Heti trendjelentés: égig érő modellcombok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170511-heti-trendjelentes-szerepel-benne-poppy-delevingne-ashley-graham-david-beckham.htmlHabár egyértelműen a modellcombok vitték a prímet ezen a héten, azért szexi pasikból sem volt hiány, hála Beckhaméknek! Mutatjuk is a részleteket! Trend--Sarka Kata szépségétől elolvadnak a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20170513-sarka-kata-szepsegetol-elolvadunk.htmlÚj fotót posztolt közösségi oldalára Sarka Kata. Tulajdonképpen nincs benne semmi különös, de a rajongói totál odavannak.TrendOrigoHosszú Katinka elképesztő dolgot tesz Shane-nelhttp://www.life.hu/trend/20170513-hosszu-katinka-levagta-shane-tusup-hajat.htmlHosszú Katinka meglepő dolgot tett Shane-nel. Az úszónő levágta a férje haját.Trend--Így ünnepel a 30 éves Mihalik Enikő - Szexi bikinis fotót posztolt 16 éves korábólhttp://www.life.hu/trend/20170512-szexi-bikinis-fotot-posztolt-16-eves-korabol-mihalik-eniko.htmlTegnap, május 11-én ünnepelte harmincadik születésnapját a magyar szupermodell, Mihalik Enikő. A jeles alkalomból az Instáján osztott meg pár korábbi szülinapos fotót. TrendOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.