Conchita Wurst teljesen úgy néz ki, mint egy férfi

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
férfi Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakállas nőként híresült el Conchita Wurst, aki néhány éve az Eurovízión borzolta fel a kedélyeket. Ma már azonban nincs semmi meghökkentő a külsejében, simán elmennél mellette az utcán.

Ki ne emlékezne néhány éve arra a sokkra, amit Conchita Wurst okozott? Az Eurovízión szakállas nőként lépett fel a színpadra, meghökkentő külsejével és produkciójával sikerült is megnyernie a nézők és a zsűri szimpátiáját. Első lett, és az biztos, hogy senki nem tudta kiverni a fejéből azt a furcsa látványt, amit okozott.

Conchita Wurst többé már nem nő Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ma már azonban közel sem olyan megosztó Conchita Wurst, mint amilyen egykor volt. Úgy tűnik, már nem akarja külsejével felhívni magára a figyelmet. Nem villant dekoltázst, és a szakálla mellé nem sminkeli ki magát. Ha így látnád az utcán, biztos, hogy nem ismernéd fel!

Mém lett a 600 ezer forintos zacskóból! Még mindig az IKEA-ról koppintó divatcégen nevetnekhttp://www.life.hu/trend/20170509-mem-lett-a-600-ezer-forintos-ikeatol-koppintott-balenciaga-zsakbol.htmlNéhány hete robbant a hír, miszerint az IKEA pár száz forintért kapható kék bevásárló zacskóját koppintotta le egy luxusmárka, a Balenciaga, és közel 600 ezer forintnak megfelelő összegért árulta. A cég teljesen kinevettette magát, és ahogy az a 21. században lenni szokott, a legújabb mémőrület tárgyává vált. TrendOrigoJanicsák Veca kivillantotta a mellét: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170515-elo-adasban-villantott-mellet-janicsak-veca.htmlJanicsák Veca nem mindennapi módon emelte a műsor fényét: kivillantotta a mellét. TrendOrigoSirokai Diána magyar plus size modell legalább akkorát villantott, mint Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20170514-sirokai-diana-magyar-plus-size-modell-legalabb-akkorat-villantott-mint-ashley-graham.htmlSorra kapja a megrendeléseket Sirokai Diána plus size modell. Imádják őt a fehérneműcégek, a magyar lánynak pedig a túlsúlya ellenére nem okoz gondot levetkőzni. TrendOrigoTatár Csilla csodaszép ruhában eurovíziózotthttp://www.life.hu/trend/20170513-tatar-csilla-ebben-a-ruhaban-euroviziozott.htmlSármán Nóra alkotásában tündökölt az Eurovízió műsorvezetője, Tatár Csilla. Trend--Heti trendjelentés: égig érő modellcombok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170511-heti-trendjelentes-szerepel-benne-poppy-delevingne-ashley-graham-david-beckham.htmlHabár egyértelműen a modellcombok vitték a prímet ezen a héten, azért szexi pasikból sem volt hiány, hála Beckhaméknek! Mutatjuk is a részleteket! Trend--Sarka Kata szépségétől elolvadnak a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20170513-sarka-kata-szepsegetol-elolvadunk.htmlÚj fotót posztolt közösségi oldalára Sarka Kata. Tulajdonképpen nincs benne semmi különös, de a rajongói totál odavannak.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.