Ő nyerte az Amerikai Egyesült Államok szépségversenyét, de nem csak a megjelenésének köszönheti az első helyezést. 

Kara McCullough-nak hívják azt a 25 éves hölgyet, aki büszkén viselheti a Miss USA címet. Tökéletes alakja van, egy igazi magas, feszes nőt csodálhatunk meg a személyében. Mindehhez pedig mosolygós, kedves arca van és természetes göndör frizurája. 

Így néz ki Kara, az új Miss USAForrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

Azonban nem csak a külsejének köszönheti az első helyezést, hanem a sablonos kérdésekre érkező válaszainak is. Minden versenyzőnek felteszik ezeket a kérdéseket, de Kara reakciói messze kitűntek a többiek gondolatai közül. 

Például véleménye szerint az egészségbiztosítás nem jár alapvetően minden embernek, csak aki tesz érte, például dolgozik. Ezzel pedig egyértelműen a jelenleg kormányon lévő miniszter gondolatait közvetíti. Arról persze nem szól a fáma, hogy ezt komolyan is gondolja-e, vagy inkább stratégiai okok állnak a véleménye mögött. 

Különleges válaszainak köszönheti az első helyezést?Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

Ezen rengeteg twitterező kiakadt, főleg azután, hogy nemrég törölték el az előző kormányfő egészségüggyel kapcsolatos rendelét, amely ennek az ellenkezőjéről szólt: egészségügyi ellátást a hátrányosabb helyzetűeknek is. 

Szépségkirálynő lehet a 19 éves túlsúlyos lány
Túlsúlya ellenére a döntőbe jutott a 19 éves Mirella Paz Baylon az idei Miss Peru Universe szépségversenyen. A lány szeretné megnyerni a versenyt és így venni elégtételt azokon, akik még nemrégiben disznónak gúnyolták. Fotó!