Így néz ki a fitneszmodell egy hónapnyi kajálás után - Fotó!

Forrás: Instagram/Emily Skye -
fotó kaja fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már többen fellázadtak az Instagramon tökéletes fotókat posztoló lányok ellen, és kiderült, többnyire nem az alakon, hanem a jól kiválasztott pózon és öltözéken múlik a tökéletesség. Íme egy fitneszmodell, aki fürdőruhás képet is bevállalt egy hónapnyi elégedett kajálás után: bizony neki is van úszógumija!

Egyre többen döntenek úgy, hogy az Instagramon megmutatják a valóságot. A hazug, tökéletesnek beállított fotók ugyanis sok-sok lányban ébresztenek rossz érzéseket, akik nem néznek ki hasonlóan. Kiderült azonban, hogy csak a titkokat nem ismerik: a megfelelő beállítással és öltözékkel mindenki ugyanolyan csinos lehet, na meg persze a klassz alkalmazások is sokat segítenek...

Így néz ki a fitneszmodell egy hónapnyi kajálás után Forrás: Instagram/Emily Skye

Emily Skye fitneszmodell azonban megelégelte a sok hazugságot, és bátran megmutatta magát bikiniben egy havi kajálás után. Bizony neki is redőződik az úszógumija, és be is vallotta, ő sem mindig olyan feszes, mint a képeken. Ilyen ugyanis nem lehet az ember mindig, minden pillanatban, és ez így van jól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.