Az esküvő napja egy szempillantás alatt véget ér, így rengeteg dolgot kell belesűríteni; fogadalmak, beszédek, tánc, hivatalos fotózás... stb. Ám, vannak olyan arák, akiknek a hagyományos teendőkön kívül akad más is. Ők azok, akik elsődlegesen nem menyasszonyok, hanem anyák.

Manapság egyáltalán nem ritka, ha a házasulandó párnak már született gyermeke, és ő is jelen van azon a ceremónián, amelyen a szülei megteszik egymás felé a szeretet és szerelem fogadalmát. Ez annyira gyönyörű esemény - például amikor a gyűrűket a saját lurkó adja át -, hogy csupán egy dologgal lehet überelni. 

Kevesebb szebb dolog van annál, mint hogy a gyűrűt az esküvőn saját gyermekünk adja átForrás: Thinkstock
Thinkstock
Te szoptatnál nyilvános helyen?
Az utóbbi években több édesanyát is atrocitások értek amiatt, mert nyilvános helyen szoptatták meg a babájukat - egy diplomatacsaládot ráadásul terroristának is néztek. Szerintetek az anyukáknak kéne elvonulniuk, vagy a környezet legyen megengedőbb? Olvass a témáról!

Amikor a menyasszonynak még anyatejes a babája, akkor bizony van, hogy felborítja az előre megtervezett esküvői programokat. Megéhezhet a készülődés közben, a ceremónia alatt, a fogadáson vagy épp a nyitótánc közben, ilyenkor pedig lázas készülődés ide, feszített menetrend oda, a picit meg kell etetni.

A szoptatás a világ egyik legtermészetesebb dolga, az anyaság megélésének egy csodálatos állomása.

Az alábbiakban 15 szoptatós fotót láthatsz, 15 teljesen különböző babával és anyával, csupán egy a közös bennük; mind az édesanyák esküvőjén készült.

/1705/Menya2017517101712