A közönség szavazatainak köszönhetően nyolcadik helyezett lett Pápai Joci az Eurovízión. Hatalmas boldogság ez neki, ugyanakkor már alig várta, hogy hazatérjen. Az énekesnek nagyon hiányzott a családja.

Az egész ország büszke lehet Pápai Jocira, hiszen nyolcadik lett az Eurovízión. Az énekes családja is nagyon örült a helyezésnek, de még jobban a hazatérésnek. Joci sem bírta már a családja nélkül, a színpadra lépés előtt is el kellett terelnie a gondolatait. 

Pápai Joci alig bírt leszakadni felesége szájáról a hazatérés utánForrás: Facebook/Pápai Joci

"Már nagyon hiányoztak az otthoniak. Ha nem terelem el a gondolataimat, nem bírtam volna ki a családom nélkül. Büszke vagyok rájuk, amiért háttérbe helyezték az érzéseiket, és nem hangsúlyozták a napi beszélgetéseinken, hogy mennyire hiányolnak.  Különben megszakadt volna a szívem" – árulta el az énekes, aki még nem volt ilyen hosszú ideig távol a szeretteitől, így aztán igazán nagy öröm volt a hazatérés. A feleségemmel tíz percen át csókolóztam az udvaron, ahogy hazaértem.  Ez vasárnap reggel kilenckor volt, a gyerekek még aludtak. Befeküdtem a fiam mellé, és délutánig fel sem ébredtem. Utána az egész napot a családdal töltöttem, együtt sétáltunk a Tatai-tó partján" – mesélte az énekes a Borsnak. Jocit a felesége ráadásul meglepetéssel várta haza: ahogy arról a Life.hu is beszámolt, mellműtéten esett átIgen, ő akarta ezt a változást, nekem tökéletesen megfelelt eredeti állapotában is.  Régóta vágyott rá, és mondtam neki, hogy ha ennyire szeretné, akkor csináltassa meg. Ő úgy döntött, hogy megműtteti magát, én pedig természetesen támogattam ebben. Hiszen ez alap" – mondta Joci.