Benkő Dániel Bazsarózsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi interjúnak lehettünk szem és fültanúi: Benkő Dániel és a nála 50 évvel fiatalabb múzsája, Bazsarózsa a gyermekáldáson dolgozik. 

Benkő Dániel és Bazsarózsa egy televíziós reggeli műsorban vendégeskedtek, ahol elképesztő részleteket meséltek a magánéletükről. A 19 éves lány büszkén mesélte, hogy mióta nagykorúvá vált, csillapíthatatlan vágyat érez az anyaságra. Természetesen Dánielnek szeretne gyermeket szülni, mert nála intelligensebb és viccesebb férfival még sosem találkozott.

Benkőnek nincs ellenére az ötlet, noha leendő gyermekének anyja két generációval fiatalabb nála, vagyis a közös gyermekük

akár a dédunokája is lehetne.

Arról nem is beszélve, hogy ilyen idős korban már a hímivarsejtek sem ugyanolyan frissek, mint a fiatalabbak esetében. Nem véletlen, hogy az orvosok nagyjából 30-40 évvel korábbra szokták tanácsolni a gyermekvállalást, de ők nyilván nem értenek hozzá, ellentétben Benkőékkel.

Benkő Dániel idős kora ellenére is bevállalná az apaságot Forrás: Origo

A furcsa páros sajátos módszerrel próbálják kikerülni az öregedés okozta kockázatokat és a terméketlenséget: Dániel rendszeresen lágyék- és petefészek-masszázzsal serkenti kedvese fogamzó képességét, Bazsarózsa pedig Dániel heréire és prosztatájára fordít "különös gondot." Akármit is jelentsen ez...

A műsorvezető próbált rátérni arra a kérdésre, hogy vajon a hatalmas korkülönbség, milyen hatással lehet a születendő gyermek életére, de Bazsarózsa egyszerűen lezárta a kérdést:

"Nincsen kor!"

Barátnője meztelen fotóit tette közzé Benkő Dániel

Benkő Dániel párja, Bazsarózsa nem szégyenlős. Engedi, hogy a férfi a legkülönfélébb helyzetekben örökítse meg pucér testét, aztán pedig megossza a nagyközönséggel. A 69 éves lantművész és botrányhős nyilvánvalóan nagyon élvezi, hogy barátnője fiatalságával kérkedhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.