Nincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár véletlenül összeöltözik. Szerencsére ez viszonylag ritkán fordul elő, habár különböző eseményeken sokszor látunk egyforma darabokat, így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha.

Jennifer Aniston vagy Jennifer Lopez

Jennifer Aniston idei Oscar-gálás ruhája nagy feltűnést keltett, és nemcsak azért, mert fantasztikusan állt rajta, hanem azért is, mert sokaknak igencsak ismerős volt a csillogó, fekete ruhaköltemény. Nem is csoda, hiszen ugyanezt viselte Jennifer Lopez is egy évvel korábban az exférjével közös koncertjén.

Jennifer Aniston és Jennifer LopezForrás: AFP, instagram.com/jlo

Emily Blunt vagy Lily Collins

Emily Blunt tavaly egy filmpremieren kápráztatott el minket ebben a virágos csodában, Lily Collins pedig év elején viselte egy vörös szőnyeges eseményen ugyanezt. Talán Emily bőrtónusához és hajszínéhez jobban passzolt ez a ruha. Szerintetek?

Emily Blunt és Lily CollinsForrás: AFP

Kendall Jenner vagy Emma Roberts

Április 30-án, New Yorkban kapták lencsevégre a lesifotósok Kendall Jennert ebben a cickós pólóban, ami úgy tűnik, Emma Roberstnek is nagy kedvence lett. Ő pár nappal a celeblány és modell előtt viselte. 

Kendall Jenner és Emma RobertsForrás: Northfoto

Lupita Nyong'o vagy Beyoncé

2015-ben, a cannes-i filmfesztivál nyitónapján mindenkit elbűvölt Lupita Nyong'o ezzel a káprázatos, ékszerekkel kirakott zöld ruhával, amit Beyoncé pár hónapja viselt szépen gömbölyödő pocakjával.

Lupita Nyong'O és BeyoncéForrás: AFP, instagram.com/beyonce

Cardi B vagy Kirsten Dunst

Két ruha egészen más oldalát mutatta meg Cardi B és Kirsten Dunst. Előbbi inkább sportos outfitet csinált belőle, utóbbi pedig a jól bevált elegáns vonalat hozta.

Cardi B és Kristen DunstForrás: Northfoto

Selena Gomez vagy Victoria Beckham

Szintén néhány hónap különbséggel viselte ugyanazt a meglehetősen érdekes színű, talán okkersárgának mondható ruhát Selena Gomez és Victoria Beckham. A fiatal énekesnő vagy a stíluskirálynő viselte jobban?

Selena Gomez és Victoria BeckhamForrás: Northfoto