A világszépe választáson bizonyíthat Menyhárt Lola, akit apukája nevezett be egy magyar versenyre. Olyan jól sikerült, hogy ő képviseli hazánkat a világ szépségei között.

Soha nem vett még ezelőtt részt Menyhárt Lola szépségversenyen, számára teljesen ismeretlen volt a terep. Az apukája a tudta nélkül nevezte be egy magyar versenyre, neki már csak akkor szólt, amikor a kislányt a képek alapján beválogatták. A megmérettetés olyan jól sikerült, hogy végül győzött, és ő fogja képviselni hazánkat augusztusban Bulgáriában, a világversenyen.

Menyhárt Lola lehet a világ szépe!Forrás: Facebook/Little Miss & Mister Hungary Gyernekszépségverseny

"Már az elején eldöntöttük, hogy egyetlen pillanatig sem fogjuk erőltetni ezt az egészet. Amíg Lola élvezi a dolgot, addig csináljuk, viszont, ha már terhesnek érzi a feladatokat, akkor egyszerűen kiszállunk belőle" - mondta Lola apukája a Szoljon.hu-nak. A jászberényi kislány játéknak fogta fel a feladatokat és a felkészítést is. "Ez volt az, ami miatt nem volt ellenünkre, hogy folytassuk a versenyt. Az, hogy Lola valóban játékként tudta befogadni mindazt, ami eddig történt vele" - mondta az anyuka.