Magyar 4 éves kislány, Menyhárt Lola lehet a világ szépe!

Forrás: Facebook/Little Miss & Mister Hungary Gyernekszépségverseny -
szépségverseny Menyhárt Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világszépe választáson bizonyíthat Menyhárt Lola, akit apukája nevezett be egy magyar versenyre. Olyan jól sikerült, hogy ő képviseli hazánkat a világ szépségei között.

Soha nem vett még ezelőtt részt Menyhárt Lola szépségversenyen, számára teljesen ismeretlen volt a terep. Az apukája a tudta nélkül nevezte be egy magyar versenyre, neki már csak akkor szólt, amikor a kislányt a képek alapján beválogatták. A megmérettetés olyan jól sikerült, hogy végül győzött, és ő fogja képviselni hazánkat augusztusban Bulgáriában, a világversenyen.

Menyhárt Lola lehet a világ szépe! Forrás: Facebook/Little Miss & Mister Hungary Gyernekszépségverseny

"

Amíg Lola élvezi a dolgot, addig csináljuk, viszont, ha már terhesnek érzi a feladatokat, akkor egyszerűen kiszállunk belőle"

Szoljon.hu-nak
Ez volt az, ami miatt nem volt ellenünkre, hogy folytassuk a versenyt. Az, hogy Lola valóban játékként tudta befogadni mindazt, ami eddig történt vele"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.