Stacy Martin mellbimbó tapasszal érkezett Cannes-ba: Fotók!

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress -
Cannes-i filmfesztivál mellbimbó tapasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Méretes didkókból és hosszú combokból nincs hiány Cannes-ban, az utóbbi csoport legékesebb példája pedig Kendall Jenner lett, aki egy álomszép ruhában mutatta meg végtelen lábait. Pamela Anderson plasztikszörnyként is tündököl, és megérkezett a vörös szőnyeg első bimbótapasza is.

Stacy Martin angol-francia származású színésznő egy csodás, piros ruhában érkezett, alatta pedig mellbimbó tapasszal takarta le a kebleit:

Stacy Martin mellbimbó tapasszal ment Cannes-ba Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Nem ez az első alkalom, amikor A nimfomániás című filmmel világhírűvé vált Stacy Martin ruhájával hívta fel magára a figyelmet. A 2016-os BAFTA díjátadón például imádtuk a szerelésének a bársony és a gyöngy játékát, de mégis túl sok volt, nem beszélve a gigantikus dekoltázsról. Lesd meg itt!

Stacy Martin Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.