Még mindig aggódhatunk Erdei Zsolt koraszülött kisfiáért

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
koraszülött kisbaba család Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt kisfia korábban született meg a kelleténél, ezért még mindig a gépek fogságában kell lennie. Az egész család nagyon izgul. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, megszületett Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmos. A kisbaba a testévérhez hasonlóan, 7 hónapos korában, koraszülöttként érkezett a világra. A sztárapuka néhány mondatban beszámolt a kisfiú születéséről, de túl sokat nem akart róla mondani.

Most azonban kiderült, hogy párját, Rékát, nagyon megviseli ez az időszak. Napi kétszer 20 percet tölthet vele, és még nem vészelték túl a kritikus időszakot. A baba állapota bármelyik pillanatban változtak, emiatt pedig mindenki nagyon izgul.

Erdei Zsolt és a családja is nagyon izgul a kis Vilmosért Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

"Rékát borzasztóan megviseli ez a helyzet. Lehetne jobban is, de a hangulata azon is múlik, hogy milyen híreket kap a fiunk állapotáról. Egyik pillanatban boldogan hív fel a kórházból, aztán sírva fájlalja mindenét és bűntudat gyötri, attól fél, hogy cserben hagyta a kisfiunkat, amiért nem lehet vele. Nagyon sajnálom és megvisel, hogy nem tudok rajtuk segíteni. Tehetetlen vagyok!" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.