szemöldök tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára sokunkat foglalkoztat a gondolat, hogyan tudnánk a lehető legtökéletesebb módon formázni szemöldökünket úgy, hogy közben megőrizzük természetes mivoltát is. Nos, ebben adunk most egy kis segítséget...

Ahhoz, hogy arcunk karakterét megadjuk és tökéletesítsük, első sorban szemöldökünket kell górcső alá venni. Egy rosszul kiválasztott forma, egy helytelenül kiszedett szemöldök képes teljesen elcsúfítani az összképet. Éppen ezért, ha nem vagyunk megelégedve szemöldökünk formájával, sűrűségével vagy éppen színével, semmiképp se akarjuk otthon megoldani a helyzetet, forduljunk inkább szakemberhez.

A szemöldöktetoválás tökéletes módja a természetes formázásnak.

Forrás: Patkós Alexandra Exclusive Beauty

Meglepő, mennyi jó lehetőség van a személyre szabott, tökéletes szemöldök tartós viselésére. A sminktetoválásról már mindenki halott, de vajon az is köztudott-e, hogy az utóbbi években, milyen ultratermészetes technikák láttak napvilágot? Ha bizalmat szavazunk a dolognak akkor legfontosabb, hogy megtaláljuk a megfelelő szakembert.

Első lépés: megfelelő szakember kiválasztása

A megfelelő sminktetováló kiválasztása kulcsfontosságú. Ahhoz, hogy megbizonyosodjuk róla, hogy a megfelelő ember kezeibe adjuk az arcunkat, alaposan utána kell járnunk, ki számunkra a legjobb. Kérdezzük körbe ismerőseinket, hátha tudnak ajánlani egy általuk jól bevált szakembert, böngésszük végig az interneten található oldalakat, amelyeket olyan fotókkal illusztrálnak, ahol látható a tetováló kézügyessége és hozzáértése. Olvassuk el a szakemberről írt véleményeket és ezután kérjünk csak időpontot tőle.

Nagyon sok olyan szemöldök látható sajnos még mindig, ami túl vékony, túl vastag, formátlan, természetellenes színű és teljesen tönkre teszi az illető arcát. Annak érdekében, hogy ilyen velünk ne fordulhasson elő, jól gondoljuk meg, kihez fordulunk. Ne feledjük, a tetoválást nem lehet lemosni, ha nem tetszik a végeredmény, sajnos nehezen hozható helyre...

Második lépés: konzultáció

Ha megvan a megfelelő személy, aki elvégzi a tetoválást, a konzultáción alaposan kérdezzük ki, mi állna az arcformánkhoz a legjobban: forma, szín, technika. Egy jó szakember eleve ezzel kezdi és csak miután megbizonyosodott róla, hogy a tökéletes fazont és színt találtátok meg, ezután lát csak neki a tényleges munkának.

Legújabb technikák

Számos olyan újítás létezik a szemöldök tetoválás világában is, amik szinte annyira természetesek, hogy észre sem lehet venni a beavatkozást.

A legújabb vívmányok közül kettőt alaposabban is körbe fogunk járni, Patkós Alexandra sminktetoválóval, az Alexandra sminktetováló márka, a Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalon valamint az Alexandra Academy tulajdonosával.

  • Soft Powder technika: Púderes hatású szemöldök a satírozás újragondolva, lágy, finom, természetes hatású szemöldök. Satírozás, de mégsem túl karakteres, természetes, de mégis tartósabb, mint a szálazott szemöldök. A Soft Powder szemöldök a hölgyek új, nagy kedvence újdonság! A sminkelésben már évek óta hódít ez a stílus és most végre tartósan is viselhető. Gyönyörű ívű, enyhén hangsúlyos szemöldök, melynél a szemöldök első része világosabb, kevésbé hangsúlyos, ezáltal nem kelt szigorú és természetellenes hatást. Finom színátmenettel készül, gyógyulás után púderes hatást kelt, nagyon népszerű lesz azok körében, akik természetes hatású, de tartósabb megoldásra vágynak a szemöldök tetoválásban.
    Soft powder technika előtte és utána Forrás: Patkós Alexandra Exclusive Beauty
  • Artistry Eyebrow szemöldök: Ezzel a technikával készíthetők a legvékonyabb szálak, melyek a gyógyulás után sem mosódnak össze. A tetovált szálacskák tökéletesen összevegyülnek a saját szőrszálakkal. Minden típusú szemöldök szálirányhoz könnyedén igazítható technika, éppen ezért is olyan hiper realisztikus a hatás. A szemöldök előrajzolási technika egy újdonságnak számító, speciális ceruzával történik, mellyel a vendég is teljes pontossággal láthatja a leendő eredményt. A szemöldök elkészítése nagyon gyors és látványos. A vendég közvetlenül tetoválás után is mehet bármilyen programra, a szálacskák annyira eredetinek hatnak, az összhatás teljesen természetes. A részleges szemöldök tetováláshoz a legkiválóbb technika.
    Artistry Eyebrow szemöldöktetoválás folyamata Forrás: Patkós Alexandra Exclusive Beauty

A megfelelő technika és forma kiválasztásával hosszan tartó, tökéletes szemöldököt kaphatunk, mely megkönnyíti a sminkelés és a reggeli készülődés fázisait is.

Érdekesség:

Tudtad, hogy létezik elégedett férj garancia? Bizony így van! Patkós Alexandra garantálja, hogy a párod/férjed sem fog kiakadni, ha hazamész közvetlenül tetoválás után. Nem lesz feldagadva, nem lesz piros és túl durva sem, szóval a gyógyulási fázisban is kimerészkedhetsz az utcára és mutatkozhatsz otthon is a párod előtt.

Egyéb szemöldök formázási módszerek

Ha egyelőre gondolkozol a tetováláson, léteznek egyéb megoldások is, amik bár nem tartósak, egy-egy eseményre azonban szintén mutatósak lehetnek:

-Szemöldök ceruzával, különböző sablonok segtíségével formázhatod szemöldöködet

-Létezik szemöldökdúsítás, amivel bár a gyakorlatban még nem találkoztunk, de videón jónak tűnhet. Ezt a módszert a szempilladúsításhoz tudnánk haosnlítani, ahol szintén szőröket ragasztanak fel.

-Ha olyan szerencsés vagy, hogy sűrű szemöldökkel áldott meg a sors, akkor elég, ha kozmetikusnál szép színnel befesteted és formára szedeted

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.