Így lett személyi edző a 100 kilós Dávid Petrából: Fotó!

modell fogyás hízás személyi edző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dávid Petra nem mindennapi utat járt meg: 1 mázsás súlya miatt  tele volt kudarcokkal, ma pedig már fitness modell és személyiedző is.

A 28 éves fiatal nő 3 évvel ezelőtt határozta el, hogy megreformálja az életét, mert már egyáltalán nem érezte jól magát a bőrében. Szabadúszó sminkesként dolgozott, ezért viszonylag kötetlen munkaidőben teltek a napjai. A hedonista életmód lassacskán megbosszulta magát, ugyanis Petrának már

a szerelemben is gondjai voltak.

Ennek kezelésére kemény edzést és szigorúan betartott diétát vezetett be, ez pedig meg is hozta a várt eredményt: 50 kilótól szabadult meg, ennek köszönhetően pedig hirtelen minden pasi tekintete rá szegeződött.

"Ha a versenysúlyomat nézzük, nagyjából ötven kilótól szabadultam meg. Rá kellett jönnöm, hogy nincsen csodaszer, egyszerűen a kitartás segít, illetve az, hogy odafigyeljek az étrendemre" - mondta a lány.

Később pedig annyira belejött a a fogyásba, hogy másoknak is segíteni kezdett, így lett belőle lassacskán személyi edző. Sikerélménynek éli meg, ha valaki az ő kezei alatt tud megszabadulni a nem kívánt súlyfeleslegtől - írta meg a Bors.

25 nap alatt 100 kilót fogyott a világ legkövérebb nője

Huszonöt nap alatt több mint száz kilogrammtól szabadult meg csupán diétával az egyiptomi nő, majd amikor már "csak" 380 kiló volt, gyomorszűkítő műtétet végeztek el rajta. Al-Ati, mielőtt elutazott a műtétre, 25 évig nem mozdult ki az otthonából. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.