Így él az anyja nélkül Bangó Margit lánya

család gyermek Bangó Margit kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit lánya, Marika őszintén mesélt az életől: elárulta hogy telnek a napjai, mióta az anyja kitagadta. 

5 éve nem szól egymáshoz Bangó Margit és a lánya, Marika. Az énekesnő lánya elárulta, hogy nem is Margitot tartja az édesanyjának, sokkal inkább Terry Blacket, aki minden pillanatban mellette volt:

"Terry Blacket köszöntöttem május első vasárnapján, és nem is az idei volt az első anyák napja, amikor így cselekedtem. Ő az édesanyám, az édesapám és a legjobb barátom egy személyben, nagyon sokat köszönhetek neki" - mesélte Marika.

Bangó Margit 5 éve nem beszél a lányával, aki az énekesnő volt férjéhez ment feleségül Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Állítása szerint meg van a saját élete, elfogadta, hogy kettészakadt a család, és így is boldog. Januárban született meg a legkisebb unokája, van bőven minek örülnie, és nem is akarja beengedni a negatívumokat az életébe. De miért távolodott el egymástól ennyire anya és lánya?

Komoly családi viszályokat okozott korábban, hogy Margit egykori férje, Elemér az énekesnő lányát, Margitot vette feleségül. A sokáig együtt koncertező nők egyre nehezebben kezelték a nem mindennapi helyzetet, majd úgy elmérgesedett a viszonyuk, hogy azóta sem beszélnek egymással.

Marika 4 gyermeke közül hárman vele maradtak, egyedül Tina volt az, aki "átigazolt" híres nagymamájához. A 67 éves sztár fogadott lányaként szereti Tinát, és az ő családját tekinti sajátjának - írta meg a Story Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.