Világhírű divattervező oldalán gálázott a magyar topmodell Cannes-ban - Heti trendjelentés

Axente Vanessa Palvin Barbi vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten bőségesen el voltunk látva vörös szőnyeges eseményekkel. Vasárnap éjjel kezdtünk a Billboard-díjátadóval, majd jöttek a cannes-i események, mint az amfAR-gála. Mutatjuk is a részleteket!

Magyar modellek

Axente Vanessa és Palvin Barbi is nagy feltűnést keltettek Cannes-ban. Barbit több ruhában is megcsodálhattuk a vörös szőnyegen, és még apró botlását is imádtuk. Axente Vanessa ruhája is hatalmas feltűnést keltett, ráadásul kísérője miatt is rá irányult a figyelem. Ez nem is csoda, hiszen a kísérője nem kisebb tervező volt, mint Jean-Paul Gaultier.

Axente Vanessa, Palvin Barbi Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

Balmain kétszer

Mióta Olivier Rousteing a Balmain kreatív igazgatója, elképesztő sikereket ér el a divatcég. Olivier kreációit egyszerűen imádja a nagyközönség, és persze a celebek is. A L'Oréal cannes-i eseményén két modell is Balmaint viselt, ráadásul elég hasonló stílusú darabot. Íme, Bianca Balti és Irina Shayk:

Bianca Balti, Irina Shayk Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Tollmánia

Nem gondoltuk volna, de a tollakkal kombinált ruhák elképesztő lendülettel tértek vissza a divatba. Ezúttal két kevésbé jó megoldást mutatunk Lara Stone modelltől és Elena Anaya színésznőtől. Habár Lara szoknyája nem is rossz, a hozzá társított öv és mélyen dekoltált felső nem volt a legjobb választás. Elena outfitje pedig úgy ahogy van, egy hatalmas tévedés, egy rendetlenül egymásra rétegzett borzalom.

Lara Stone, Elena Anaya Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Katy Perry új stílusa

Katy Perryvel nagyot fordult a világ, miután szakított Orlando Bloommal. Levágatta a haját, és a stílusa is sportosabb irányt vett. Kíváncsiak vagyunk, merre tart az énekesnő!

Katy Perry stílust váltott Forrás: AFP, Northfoto

Neked bejön az új stílus?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.