Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergő nem az magyar híresség, aki lépten-nyomon a gyermekeivel haknizik, és egyfolytában mutogatja a csemetéit a közösségi oldalain. Ezért is nagy öröm, hogy most kivételt tett, és közzétett egy családi fotót a rajongóinak.

A TV2 sztárja pár héttel ezelőtt Zimány Lindával az oldalán búcsúzott A Nagy Duett című műsorból, mely után azt nyilatkozta, nem is érti, miért ők estek ki. Most azonban nem egy szomorú, hanem egy boldog pillanatot osztott meg a követőivel, mégpedig azt, hogy elballagott a kislánya.

"Az én Kicsi lányom elballagott. Új korszak lesz ez nekünk, de nagyon várjuk! #iranyasuli #kisnagycsaladom #abcszorzótáblamegminden #deniszszomoru" - írta ki a fotóhoz Gergő:

A kedves képhez még Csobot Adél is hozzászólt: "Édesek vagytok nagyooon!!" - üzente az énekesnő.

Oláh Gergő: "Sokszor elválhattunk volna!"

Az X-Faktor harmadik szériájának győztesét örömmel tölti el, hogy három gyermekének meg tudja adni azokat a dolgokat, amikre vágynak, de ennek ára is van. Feleségével kitartanak egymás mellett, de voltak mélypontjaik. Ezekről itt vallott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.