Lelkiismeret-furdalása van Udvaros Dorottyának

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Udvaros Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Udvaros Dorottya a Mozsár Műhely pódiumestjén öntötte ki a lelkét a közönség előtt Szily Nórának. Bevallotta, hogy édesanyja, Dévay Camilla örökségét hozta magával: egyikük sem fordított maximális figyelmet a hivatása miatt gyermekére.

"Újrajátszottam az anyám életét, és pont úgy viselkedtem a fiammal, ahogyan édesanyám velem! Néha úgy éreztem, torokszorító ez az élmény, ezért kellett a segítség, de még úgy sem volt egyszerű. A pszichológiának nagyon komoly ága foglalkozik azzal, hogy ezeket a zsigerileg öröklött tulajdonságokat sikerüljön levetkőznünk. Annak idején utána is jártam, mikor ráébredtem, hogy ugyanúgy nem tudom a gyerekemet rendesen nevelni, ahogy az én anyukám sem tudott engem. Máté már 25 éves volt, és még mindig gyötört a bűntudat, hogy nem tudtam eleget vele lenni. Borzasztó ez az érzés" - mondta el Udvaros, aki kislányként tucatnyi idegen családnál élt, mert színész szülei nem tudtak kellően odafigyelni rá.

"A mai napig nem tudok megbocsátani édesanyámnak! Hiába tudom ésszel, hogy mit miért csinált, de a bennem élő gyermek képtelen elfogadni ezt. Nekem nem volt olyan anyukám, mint amilyet én szerettem volna" - idézi a Blikk a színésznő szavait.

Udvaros Dorottya Fotó: Szabó Gábor - Origo

Édesanyja nélkül ment külföldre Liptai Claudia kislánya, Pankahttp://www.life.hu/csalad/20170527-edesanyja-nelkul-ment-kulfoldre-liptai-claudia-kislanya-panka-versenyezni.htmlKülföldi versenyen vesz részt Liptai Claudia kislánya, Panka. A műsorvezető nagyon büszke gyermekére, aki évek óta hatalmas sikereket ér el gimnasztikában. CsaládOrigoMegszületett Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmoshttp://www.life.hu/csalad/20170520-megszuletett-erdei-zsolt-harmadik-gyermeke.htmlMájus 18-án megszületett Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmos. A kisfiú, testvéréhez hasonlóan, hét hónapra, koraszülöttként jött a világra. CsaládOrigoKözös képen Liptai Claudia gyerekei, Panka és Marcellhttp://www.life.hu/csalad/20170520-kozos-kepen-liptai-claudia-gyerekei.htmlMegkapó képet tett fel a Facebookjára Liptai Claudia. A fotón mindkét gyermeke, Panka és Marcell is szerepel. CsaládOrigoEzért jegyezte el ilyen gyorsan Liptai Claudiát a kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20170501-ezert-jegyezte-el-ilyen-gyorsan-liptai-claudiat-pataki-adam.htmlAhogy megírtuk, eljegyezte Pataki Ádám Liptai Claudiát. Úgy tudni, az esküvő időpontját azonban még nem tűzték ki. Család--Új fotó készült Sarolta hercegnőről, maga Katalin készítettehttp://www.life.hu/csalad/20170501-uj-foto-keszult-sarolta-hercegnorol-maga-katalin-keszitette.htmlAhogy a kis Györgyön, úgy Sarolta hercegnőn is mindig rajta van a világ szeme. A kislányról készült legújabb nyilvános fotó is roppant népszerű, ami nem is csoda, hiszen oltári cuki. Család--Fejüknél összenőtt sziámi ikrek születtekhttp://www.life.hu/csalad/20170501-fejuknel-osszenott-sziami-ikrek-szulettek-iden.htmlKomoly műtét vár a babákra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.