Ritka fotó György hercegről és Sarolta hercegnőről: a fűben játszadoznak

Forrás: Norman Jean Roy/ GQ -
Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új fotósorozat fedi fel a királyi csemeték hétköznapibb oldalát: Saroltát és Györgyöt önfeledt játszadozás közben kapták lencsevégre, míg a szüleik a fűbe dőlve figyelik őket.

A királyi családról általában csak kimért, hivatalos fotókat tesznek közzé, azt ritkán láthatjuk, hogyan is élnek és viselkednek ők akkor, amikor zárt ajtók mögött vannak. A brit GQ éppen ebbe a világba enged egy kis bepillantást fotójával, melyet a manapság legnagyobb népszerűségnek örvendő királyi családról, vagyis Katalinról, Vilmosról és két csemetéjükről készített.

Ritka fotó György hercegről és Sarolta hercegnőről: a fűben játszadoznak Forrás: Norman Jean Roy/ GQ

A bensőséges fekete-fehér képen Katalin és Vilmos is a fűben nevetgél, miközben azt figyelik, hogy a két csemetéjük mennyire élvezi a szabad levegőt. Körülöttük szaladgál a kutya, mindenki önfeledt, játékos, és gondtalan. Pontosan olyanok, mint bármelyik másik kisgyerekes szülők: élvezik, hogy a csemetéik boldogan játszadoznak. A gyerekekről legutóbb Pippa esküvőjén láthattunk fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.