Bruno Mars őszintén mesélt a gyermekkoráról

Forrás: Live Nation -
Bruno Mars gyermekkor vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves sztár dolgokat árult el a gyermekkoráról, amiket eddig még nem hallhattunk.

A híres énekes nem mindennapi titkokat osztott meg a fiatalkorából. Elárulta, hogy a zene végig kísérte az egész életét, hiszen gyermekkorában családi zenekart működtetek. A sztár sorsa azonban fenekestül felfordult, mikor 12 éves korában a szülei elváltak.

Bruno Mars gyermekkora egy csapásra megváltozott, mikor a szülei elváltak Forrás: Live Nation

A lánytestvérei az édesanyjával maradtak, míg a fiúk mindennapjairól az édesapa gondoskodott. Elég rossz körülmények között éltek, szedett-vedett albérletekben, de olyan is volt, hogy

házak tetején, kocsik hátsóülésén húzták meg magukat.

Végül az édesapja munkát talált a Paradise Parkban, ahol ideiglenesen szállást is kaptak. Egy lakhely, amelyhez nem tartozott fürdőszoba és vécé sem. Itt éltek 2 évig - írta meg a CBS News.

"Nem fér bele az életembe egy gyerek!" - okok, amik a gyermekvállalás ellen szólhatnakhttp://www.life.hu/csalad/20170529-nem-fer-bele-az-eletembe-egy-gyerek-okok-amik-a-gyermekvallalas-ellen-szolnak.htmlAz emberek többsége a társadalmi lehetőség/elvárás/nyomás hatására, előbb-utóbb alapít családot. Érkezik egy-két gyerkőc, az évek peregnek, a szülők és a gyerekek is kitűznek maguknak célokat, egyszerre haladnak az úton, együtt és külön is, megalkotva ezzel egyfajta hátországot, egy biztos és stabil pontot, amelyben boldogságot, békét és menedéket találnak. A szülők szempontjából nem mellékes az a sok plusz sem, amit a gyermeknevelés ad, mint például a kihívás és a feltétel nélküli szeretet. Miért lehet az, hogy manapság egyre többen félnek a gyermekvállalástól? CsaládThinkstockHamarosan megszülethetnek a Clooney-ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20170530-barmikor-vilagra-johetnek-george-clooney-ikrei.htmlBármelyik nap megszülethetnek az ikrek, ezért már George sem utazhat olyan távoli helyekre a kismamától, nehogy lemaradjon a nagy pillanatról. Család--Czippán Anett második gyermekével várandóshttp://www.life.hu/csalad/20170530-czippan-anett-masodik-gyerekevel-varandos.htmlHatalmas örömhírt jelentett be a magyar műsorvezető: Czippán Anett második gyermekével várandós. Kisfia, Olivér nagyon örült a hírnek, mert már nagyon szeretett volna egy kistestvért.Család--Családi hosszú hétvégét tervezel? TOP 5 hely, ahol garantált a pihenés az egész család számára!http://www.life.hu/csalad/20170529-csaladi-hosszu-hetvege-top5-hely-ahol-garantalt-a-pihenes-az-egesz-csalad-szamara.htmlPár nap, és itt a nyár, hurrá! Ezt köszöntve pedig rá is bukkanhatunk egy csodás, háromnapos hétvégére. Választhatod azt, hogy otthon maradsz, és megpróbálod magad utolérni a hétköznap felhalmozott teendőiddel, vagy kikapcsolsz egy kicsit, és élvezed az életet a családoddal együtt. A legjobb, ha minden felesleges stresszfaktort kiiktatsz erre a pár napra, és engeded, hogy egy családbarát szálloda vegye át tőled a feladatok listáját. Család--Kiderült, hogy Fásy Ádámnak két nőtől három lánya vanhttp://www.life.hu/csalad/20170530-fasy-adamnak-ket-notol-harom-lanya-van.htmlFásy Ádám kislányát, Zsülikét mindenki ismeri, azt azonban kevesen tudják, hogy nem ő a magyar műsorvezető egyetlen gyermeke. Van még két lánya, sőt már unokái is! Család--Ritka fotó György hercegről és Sarolta hercegnőről: a fűben játszadoznakhttp://www.life.hu/csalad/20170529-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-a-fuben-jatszadoznak.htmlÚj fotósorozat fedi fel a királyi csemeték hétköznapibb oldalát: Saroltát és Györgyöt önfeledt játszadozás közben kapták lencsevégre, míg a szüleik a fűbe dőlve figyelik őket. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.