Gianni egyedül maradt volna, ha nem találkozik Debreczeni Zitával

Forrás: Gianni Annoni -
Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gianni és Debreczeni Zita immár férjként és feleségként tervezhetik a közös jövőjüket, és persze a családalapítást. Gianni bevallotta, ha nem találkozott volna Zitával, szinte biztos, hogy egyedül marad.

Olaszországban mondta ki egymásnak a boldogító igent Gianni és Debrezceni Zita, hamarosan pedig már tervezhetik a családot is. Gianni elárulta, ő biztos nem szeretne elváltként gyereket nevelni, harcolni fog a házasságukért, és azt is bevallotta, ha Zita nem jött volna, ő szinte biztosan egyedül marad.

Gianni szerint, ha nem találkozik Zitával, egyedül marad Forrás: Gianni Annoni

harcolni fogok érte, és a házasságunkért"

"Manapság tágabb fogalom lett a család, mivel sokan elválnak, de én nem szeretnék ilyen körülmények közt gyereket nevelni. (...) Persze nehéz a másikért küzdeni, nehéz sokáig együtt lenni valakivel, de ez a lényege a házasságnak. Aki erre nem képes, inkább ne házasodjon"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.