Csillogó estélyik, Baywatch lányok, és egy elképesztő street style szerelés Bella Hadidtól - mutatjuk a hét legemlékezetesebb szereléseit!

Fiatal modellnemzedék

Will Smith és Johnny Depp lánya is a Chanel arca lett, így minden rendezvényükön megjelennek. Míg Willow-ra az extravagáns stílus, Lily-Rose Deppre a francia sikk jellemző. Lily egyébként Cannes-ban még csodálatosan festett, ezen a héten viszont egyáltalán nem mutatott jól a vörös szőnyegen. Talán a rosszul megválasztott smink miatt? 

Willow Smith, Lily-Rose DeppForrás: Northfoto

Baywatch lányok

Az új Baywatch film már a mozikban van. Habár az új piros fürdőruhákat csak a mozivásznon láthatjuk, a női életmentők combjait a vörös szőnyegen is megcsodálhattuk. A két főszereplő, Priyanka Chopra a romantikusabb, Kelly Rohrbach a vagányabb stílust hozta.

Priyanka Chopra, Kelly RohrbachForrás: AFP

Csillogás

Hogyan csillog a vörös szőnyegen egy 35 és egy 65 éves színésznő? Isabbelle Huppert és Sofia Boutella megmutatták, hogyan kell feltűnni a vörös szőnyegen úgy, hogy a korunknak se mondjunk ellent. Íme, a lágy és a merész csillogás esete:

Isabelle Huppert, Sofia BoutellaForrás: Northfoto

Bella Hadid megint kitűnt

Lassan többet hallani Belláról, mint nővéréről, Gigiről. Bella Hadid egyre feltűnőbb darabokat hord a vörös szőnyegen, és már a street style ruhatára sem takar túl sokat. Neked bejön ez a szerelés? 

Bella HadidForrás: Northfoto