Lily-Rose Depp Willow Smith vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillogó estélyik, Baywatch lányok, és egy elképesztő street style szerelés Bella Hadidtól - mutatjuk a hét legemlékezetesebb szereléseit!

Fiatal modellnemzedék

Will Smith és Johnny Depp lánya is a Chanel arca lett, így minden rendezvényükön megjelennek. Míg Willow-ra az extravagáns stílus, Lily-Rose Deppre a francia sikk jellemző. Lily egyébként Cannes-ban még csodálatosan festett, ezen a héten viszont egyáltalán nem mutatott jól a vörös szőnyegen. Talán a rosszul megválasztott smink miatt?

Willow Smith, Lily-Rose Depp Forrás: Northfoto

Baywatch lányok

Az új Baywatch film már a mozikban van. Habár az új piros fürdőruhákat csak a mozivásznon láthatjuk, a női életmentők combjait a vörös szőnyegen is megcsodálhattuk. A két főszereplő, Priyanka Chopra a romantikusabb, Kelly Rohrbach a vagányabb stílust hozta.

Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach Forrás: AFP

Csillogás

Hogyan csillog a vörös szőnyegen egy 35 és egy 65 éves színésznő? Isabbelle Huppert és Sofia Boutella megmutatták, hogyan kell feltűnni a vörös szőnyegen úgy, hogy a korunknak se mondjunk ellent. Íme, a lágy és a merész csillogás esete:

Isabelle Huppert, Sofia Boutella Forrás: Northfoto

Bella Hadid megint kitűnt

Lassan többet hallani Belláról, mint nővéréről, Gigiről. Bella Hadid egyre feltűnőbb darabokat hord a vörös szőnyegen, és már a street style ruhatára sem takar túl sokat. Neked bejön ez a szerelés?

Bella Hadid Forrás: Northfoto
A hónap színe: a pipacspiroshttp://www.life.hu/trend/20170518-a-honap-szine-a-pipacspiros.htmlItt a június, ideje feldobni a ruhatárunkat egy igazán élénk színnel. Ebben a hónapban a pipacs inspirálta a választásunkat, ami kifejezetten érdekes árnyalat, hiszen egy mélyebb pirosról van szó, amiben mégis van némi narancsos hatás. Trend--Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlMa ünnepelné 91. születésnapját az 50-es évek szexszimbóluma és szépségideálja, Marilyn Monroe. A bájos színésznő mindenkit elkápráztatott, pedig a vidám felszín felett szomorú tragédiák árnyékolták be az életét. Születésnapja alkalmából most a női szépségről alkotott gondolatait szedtük össze. Trend--Ciki divatbakik! Már megint összeöltöztek a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20170518-ciki-divatbakik-mar-megint-osszeoltoztek-a-sztarok.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár véletlenül összeöltözik. Szerencsére ez viszonylag ritkán fordul elő, habár különböző eseményeken sokszor látunk egyforma darabokat, így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--5 dolog, amiért megéri megtanulni sminkelnihttp://www.life.hu/trend/20170515-5-dolog-amiert-megeri-megtanulni-sminkelni.htmlA sminkelés nemcsak néhány termék felhasználása az arcodon, valójában a smink az egyediség és az önkifejezés lehetőségét rejti. Íme 5 dolog Larion Oscar sminkmestertől, ami miatt érdemes elsajátítani a fogásokat! TrendOrigoMég a meztelenkedő Bella Hadidot is lenyomták a magyar modellek Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20170526-meg-a-meztelenkedo-bella-hadidot-is-lenyomtak-a-magyar-modellek-cannesi-amfar-galan.htmlAhogy minden évben, idén is a cannes-i filmfesztivál utolsó napjain rendezték meg az amfAR-gálát. A HIV-betegekért alapítvány támogatásával szervezett esten hemzsegtek a hírességek és a modellek, de közülük is kiemelkedtek a magyar szépségek. TrendAFPEzért imádjuk a szeplőket! Emeld ki őket a sminkeléskorhttp://www.life.hu/trend/20170509-ezert-imadjuk-a-szeploket-emeld-ki-oket-a-sminkeleskor.htmlHa szeplős az arcod, akkor ne rejtegesd! Most ráadásul nemzetközi szépségtrend lett, láthattuk az idei párizsi divathéten is, hogy a smink központi elemévé vált a szépségpöttyök kiemelése. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.