Habitusával ijesztette meg Penélope Cruz a férjét

Forrás: Justin Tallis / AFP -
Penélope Cruz félelem férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég kiderült, hogy a szexi színésznő szenvedélyes habitusa egyszerre lehet vonzó és ijesztő is. Őszinte vallomás a férjétől.

Penélope szerencsés helyzetben van, mert 43 éves kora ellenére fantasztikusan néz ki. Nem csoda, hogy korosztálytól függetlenül omladoznak utána a pasik. Így volt ez a férjével, Javier Bardemmel is. Teljesen odavolt Penélope szépségétől és kisugárzásától, de a szenvedélyes temperamentuma miatt egy darabig nem tudta eldönteni, hogy

merjen-e udvarolni neki.

"Mintha tűz folyna az ereiben. Akámiről is legyen szó, mindent kizárólag ezer fokon égve képes csinálni. Volt idő, mikor elgondokodtam azon, hogy biztosan kell-e ez nekem" - mesélte a spanyol színész.

Penélope Cruz természete egyszerre imádnivaló és ijesztő Forrás: Justin Tallis / AFP

Azt sem rejtette véka alá, hogy a lehengerlő megjelenése mellett náluk azért időnként repkednek a tányérok is. De ennek ellenére Javier elismerte, hogy pont emiatt tetszett meg neki jobban, mint a többi lány. És úgy tűnik, hogy az évek alatt sikerült összecsiszolódniuk, hiszen idén ünneplik a 10. házassági évfordulójukat.

Penelope Cruz szőke lett - Fotó!

Ha Penelope Cruzra gondolunk, egyből a dús, barna hajkoronája jut eszünkbe, de ez a frizura már a múlté. A latin díva szőkére váltott, ezzel a hajszínnel teljesen felismerhetetlen: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.