Kucsera Gáborék megérkeztek Törökországba

Forrás: Instagram/kucseragabor -
Tápai Szabina Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a kajakos családjával együtt hagyta el az országot, és meg sem álltak Törökországig. Most pedig megérkeztek az első fotók is.

Álomszép helyen nyaral Gábor, Szabina és Beni. A szülők nem győzték megmutatni közösségi oldalaikon, milyen csodás helyre érkeztek:

#goodmorning #greentravel #greenholiday #kilátás #erkély #lagunabeach #iranyapart #irányamedence

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

Persze Gábor is posztolt:

Meg jöttünk... #kucseragabor #kucsi #benibaba #beni #travel #greentravel #greenholiday #azthiszemjolesz #family #holiday

Kucsera Gábor (@kucseragabor) által megosztott bejegyzés,

Már nagyon várjuk az első családi képeket, és persze a bikinis fotókat is Szabinától. Itthon ugyanis rengeteg magyar híresség villantotta már meg alakját a hosszú hétvégén.

Például Molnár Andi, akinek egy gramm zsír nincs a testén, vagy éppen a szexi Dukai Regina, aki Olaszországban napfürdőzik. A bikinis Görög Zita például egy függőágyban heverészik, míg Mádai Vivien a kisfiával ment strandra. A Törökországból hazatérő Hódi Pamela is bikinitestet villantott, míg Győzike lánya, Gáspár Evelin az álomalakjával villog az Instagramján. Iszak Eszti a popsijával hódít, míg Hosszú Katinka tónusos testét sütteti egy pálmafa alatt Floridában. A szexis énekesnő, Dér Heni a kebleire fókuszál, VV Krisztián kedvese, Mici pedig olyan fotót posztolt, amelyen látszik, milyen sokat fogyott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.