Egy brit piackutató cég most közzétett jelentése szerint 2013-ban a 16-24 éves nők 95 százaléka eltávolította a nem kívánatos szőrt a testéről, de 2016-ra ez az arány 77 százalékra esett vissza.

A Mintel piackutató intézet ebből arra következtet, hogy a szőrös hónaljat villantó sztárok, így Madonna, Drew Barrymore vagy Miley Cyrus példája ösztönzi a fiatalokat arra, hogy ők is vállalják a testüket a maga természetes valójában - írja a Joy.

Tény, egyre többször előfordul, hogy az Instagramjukon, esetleg a vörös szőnyegen villantanak kikandikáló szőröket a sztárok, Madonna lánya, Lourdes például nem zavartatta magát bikinijében

Madonna lánya, Lourdes is szőrös hónaljat villantottForrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

 

Lola Kirke pedig a Golden Globe-gálánjelent meg borotválatlan hónaljjal.

Lola Kirke hónaljszőrt villantott a Golden Globe díjátadónForrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

Nemrégiben Bella Thorne elképesztően szőrös lábakkalvonult a vörös szőnyegen. A sajtó persze igénytelennek nevezte, de a trendet elnézve, nem arról lehet szó, hogy nem volt ideje lecsupaszítani magát. 

/1602/12_k_2016222164420

A minap óriási vitát robbantott ki egy fitneszblogger lány története, aki már régóta nem szőrtelenített. Az ügyben Soma Mamagésa is megszólalt. "Az egész egy nonszensz. Gondoljatok bele, arról beszélgetünk a tévében, több százezer ember hallatára, hogy valaki természetesen olyan, amilyen. Az egész azért üzen egy olyan dolgot is, hogy mennyire működik a trend, a manipuláció, a birkásítás" - nyilatkozta Morgan Morgan Mikenas képei kapcsán. 

Imádja az internet Morgan Mikenas a lány aki egy éve nem szőrtelenítForrás: Instagram

 

/1406/N_k_s201465135830