Csodálatos kertjét mutatta meg Tóth Gabi: Fotók!

Tóth Gabi fotók otthon kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos énekesnő nem mindennapi fotókat tett közzé az oldalán: megmutatta az otthona szépségeit. 

Mostanában egyre több híresség enged betekintést az otthonába. Nemrég Dér Heni mutatta meg az okosan berendezett lakását, de láthattuk már Jakupcsek Gabriella és Pápai Joci lakhelyét is. Nem beszélve Cooky csodálatos kertjéről sem, amitől mindenki szája tátva maradt.

Most pedig Tóth Gabi mesés kertjébe kaptunk bepillantást, ahol olyan számban sorakoznak a szebbnél szebb virágok, mintha egy mesébe utaztunk volna.

#gizi #kertem #

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Nem csoda, hogy a sztár szeret ebben a pompás környezetben kikapcsolódni, hiszen egy ilyen kerthelységben még akkor is jó lehet ücsörögni, ha éppen nincs az embernek társasága.

Új életek a kertemben ☀️❤️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Azt is megnézthettük, hogy esténként milyen cuki kis lámpásokkal fokozza az egyébként sem mindennapi hangulatot.

#abbahagytam #estikert

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Különleges otthon - Eladó egy óratorony, amely luxuslakás és éjszakai csoda egybenhttp://www.life.hu/otthon/20170604-elado-egy-oratorony-mely-luxuslakas-es-ejszakai-csoda-is-egyben.htmlEz a frissen elkészült otthon, amely nem csupán a külső szemlélő számára nyújt letaglózó látványt: egy San Franciscó-i óratorony-penthouse, mely 6,25 millió dollárért keresi tulajdonosát. OtthonOrigoFesd át az étkeződet! – 3-3 szín, melyet használj bátran, vagy épp kerülj el messzirehttp://www.life.hu/otthon/20170602-fesd-at-az-etkezodet-3-3-szin-amit-hasznalj-batran-vagy-epp-kerulj-el-messzire.htmlAz első 3 szín remekül fokozza egy finom ebéd vagy egy jó hangulatú vacsora rezgéseit, növeli az étvágyat, az étkezéshez kellemes légkört teremt. A második triumvirátus azonban túlzott nyugalmat és egy kis ridegséget áraszt, így nem ajánljuk étkezőkbe – persze, ha vad fogyókúrába kezdesz, akkor még jól is jöhet a lista második három színe. Otthon--10 érdekesség, amit eddig nem tudtál a légkondicionálókról! – Klímaszezon ONhttp://www.life.hu/otthon/20170601-10-erdekesseg-amit-eddig-nem-tudtal-a-legkondicionalokrol-klimaszezon-on.htmlA napokban kaphattunk némi ízelítőt az idén ránk váró nyári melegből. Hamarosan mindenki a légkondicionálók bűvöletében fog élni; ki az autójában, ki egy bevásárlóközpontban, ki otthon, ki az irodában... A forró nyári napokat, nehéz átvészelni klíma nélkül. De mit is tudunk róla igazából? Most összegyűjtöttünk 10 érdekességet. OtthonThinkstockLess be Meghan Markle torinói lakásábahttp://www.life.hu/otthon/20170529-ime-meghan-markle-torinoi-lakasa.htmlNem meglepő, hogy Meghan Markle lakása szuperelegáns. Ráadásul úgy tűnik, Harry herceg kedvese imádja a kutyákat.OtthonOrigoErotikus műkincseket gyűjt Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170528-erotikus-mukincseket-gyujt-friderikusz-sandor-otthonaban.htmlSok milliót hajlandó fizetni egy-egy erotikus műalkotásért Friderikusz Sándor. Otthon--The Weeknd luxusházat vásárolt Los Angelesben - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170525-the-weeknd-luxushazat-vett-los-angelesben-fotok.htmlAz újabban Selena Gomez kisasszonnyal randizgató The Weeknd nem kis pénzt költött legújabb otthonára, mely Los Angeles hírességek lakta negyedében található. Nem csak méreteiben nyújt igazi luxust ez az álomház. Igazán élhető, mégis elfér benne akár 7-8 gyerek is. Ki tudja, mik az énekes hosszú távú tervei? Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.