Kiss Ramóna Marilyn Monroe-ként pózol - Fotó!

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Marilyn Monroe Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna nagyon szereti rajongóit kényeztetni szexi fotókkal, a legutóbb feltöltött képére sem lehet panasz: megmutatta hosszú combjait és gyönyörű fürtjeit.

Hatalmas stílusváltáson esett át Kiss Ramóna nem is olyan rég, és láthatóan nagyon jól érzi magát az "új bőrében". A sztár mondjuk sosem fukarkodott, már ami a képeket illeti, mindig elárasztotta rajongóit szebbnél szebb fotókkal, és szerencsére új külsejével is szívesen pózol a kamerák előtt. Legutóbb Rami a Balatonon járt, onnan is üzent a rajongóinak.

Kiss Ramóna szexi képet posztolt Fotó: Polyák Attila/Origo

Vitorlázás közben kapták lencsevégre a sztárt, ahogy éppen élvezi a kellemes szellőt, és a pezsgőt. Rami a fotón hosszú combjait és szexi szőke fürtjeit is megvillantja, olyan, mintha Marilyn Monroe-ként pózolna!

Kiss Ramóna vezeti az X-Faktort Istenes Bence helyett

Az ősszel induló X-Faktorban nem csak Tóth Gabi mentori helyét veszi át más, de Istenes Bence helyett is más áll majd hétről hétre a színpadra. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.