Ördög Nóra elbúcsúzott Ázsiától - Fotó!

Forrás: Instagram/ordognora -
Ázsia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra az elmúlt heteket családjával együtt Ázsiában töltötte egy forgatás miatt. A kaland azonban véget ért, a műsorvezető pedig gyönyörű fotóval búcsúzott az élményekkel teli időszaktól.

Nagy dilemma volt Ördög Nóráéknak az ázsiai forgatás, sokat gondolkodtak azon, hogy bevállalják-e ezt a kalandot a gyerekekkel. Végül úgy döntöttek, nincs miért nemet mondani, és családostul nekivágta a kalandnak. A műsorveztő szerencsére mindig megmutatta rajongóinak, hogy milyen élményekben volt részük a forgatások alatt, a követők sokat szórakoztak Nóri posztjain.

Ördög Nóra búcsút vett Ázsiától Forrás: Instagram/ordognora

Azonban minden jó véget ér egyszer, Ördög Nóráék nagy kalandja is. A forgatás befejeződött, és a műsorvezető kénytelen volt elbúcsúzni Ázsiától, ahol ez elmúlt heteiket töltötték. Nóri egy fotóval köszönt el Bangkoktól. Fájdalmas a búcsú, de az élményekre, amiket ott gyűjtöttek egy életen át emlékezni fognak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.