Huszonévesnek nézik a 45 éves nőt: Natalie Wardell lányai barátnőjének tűnik - Fotó!

Forrás: Instagram/Natalie Wardell -
barátnő fiatalosság anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen azt hiszik az anyáról, hogy ő a lányai barátnője. Amikor pedig kiderült az igazság, leesik az álluk, mert valójában kétszer annyi idős, mint a lányai! Te meg tudnád mondani, melyik is az anya?

Ki tudja, miért, de úgy tűnik, hogy Natalie Wardell nem öregszik. Két felnőtt lánya mellett pont úgy néz ki, mintha ő is huszonéves lenne, az emberek legalábbis folyton azt hiszik. Aki együtt látja őket, gyakran három barátnőnek nézi a triót, pedig erről szó sincs! Az anya több mint kétszerannyi idős, mint a lányai.

Huszonévesnek nézik a 45 éves Natalie Wardellt Forrás: Instagram/Natalie Wardell

Jazmyne 21 éves, Tamika 19 az édesanyjuk pedig 45! Natalie fiatalos kinézete és bomba teste persze megtéveszti az embereket, ő pedig nem győz magyarázkodni. Természetesen azért rosszul nem esik neki a fiatalítás, és valóban nincs könnyű dolga azoknak, akik egy fotó alapján próbálják eldönteni, melyikük az idősebb! Szinte lehetetlen!

Never a dull moment with these 2! @tamikawardell_ @jazmynewardell

Natalie Wardell (@natwardz_miss5l) által megosztott bejegyzés,

Oszter Alexandra teljesen elhatárolódik az édesapjátólhttp://www.life.hu/csalad/20170607-oszter-alexandra-elhatarolodik-az-apjatol.htmlOszter Sándor és lánya, Alexandra legendás kapcsolata, úgy tűnik, már a múlté. A minap a színész jelentette ki, hogy nem igazán érdekli lánya lánykérése, ma pedig Alexandra írt egy kemény posztot saját üzenőfalára. Család--Beyoncé kislánya, Blue Ivy pont olyan, mint az anyja: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170606-beyonce-kislanya-ugy-tancol-mint-az-anyja.htmlElképesztő videó került fel a netre Beyoncé kislányáról, Blue Ivyről. A kislány ugyanolyan elsöprő, akár a híres édesanyja. CsaládOrigo„Az öngyilkosság nem kiút!” – őszintén a tinédzserkori krízisekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20170606--az-ongyilkossag-nem-kiut-oszinten-a-tinedzserkori-krizisekrol.htmlTudom, azt érzed, Téged nem ért meg senki; se a szüleid, se a tanáraid, se a régi ismerősök, gyakran még a barátaid sem. Elárulok valamit; ez így igaz! Abban a korban vagy, amikor jószerével, még Magadat se érted. Keresed a saját identitásodat, kis túlzással egyik héten a rock zene, másikon a jazz, aztán hirtelen ki akarsz törni a mindennap körülvevő közegből és rálépsz egy útra, ami lejt, de épp csak annyira, hogy ne érezd kényelmetlennek. Szélsőséges vagy és meggondolatlan. Az online világ fájdalmas szilánkokká alakítja a legapróbb hibáidat is, folyton elérhetővé tesz, miközben elmagányosít. Nagyon nehéz Neked! Család--Halle Berry 50 évesen kisbabát vár?http://www.life.hu/csalad/20170606-halle-berry-50-evesen-kisbabat-var.htmlHalle Berry egy napnál sem néz ki idősebbnek 30 évesnél, de a színésznő már az 51-et tapossa. Úgy tűnik, hogy ennek ellenére bevállalt még egy csemetét két gyermeke mellé: gyanúsan gömbölyödik a pocakja. Jön a baba, de vajon kitől? Család--Megszületett Bárdosi Sándorék kislánya - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170606-megszuletett-bardosi-sandorek-kislanya.htmlVilágra jött Bárdosi Sándorék második gyermeke. Maja császármetszéssel született, négy nappal korábban a kiírt időpontnál. A baba és a mama is nagyon jól vannak. Család--Oszter Sándor nem örül lánya, Oszter Alexandra eljegyzésénekhttp://www.life.hu/csalad/20170606-oszter-sandor-nem-orul-lanya-eljegyzesenek.htmlOszter Alexandra körülbelül 3 hete jelentette be közösségi oldalán, hogy eljegyezték. Az apja viszont csak ismerősöktől tud a hírről, ami számára nem örömteli. Ki is jelentette, hogy ő bizony nem örül neki. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.