Kislánya lesz az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának, Csákány Mónikának

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
Csákány Mónika kislány Éjjel-nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisbabát vár az Éjjel-Nappal Budapest Barbija, vagyis Csákány Mónika. Nyár végén ad majd életet kislányának, és szerencsére már a kezdeti nehézségek is elmúltak! A színésznő a várandósságáról mesélt. 

Az Éjjel-Nappal Budapest Barbijaként ismerhetik a nézők Csákány Mónikát, aki hamarosan életet ad első gyermekének. A kislányt nyár végére várják, Móni már a terhességének 7. hónapjában van. Mostanra elmúltak a rosszullétek, de saját bevallása szerint az eslő hónapok kegyetlenek voltak.

Kislánya lesz az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest

három hónapon keresztül folyamatosan küzdöttem a hányingerrel.

Tényleges segítség a családon belüli erőszak áldozatainak - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20170606-tenyleges-segitseg-a-csaladon-beluli-eroszak-aldozatainak-video.htmlA köztudatban sokszor tévesen definiálják a családon belüli erőszakot - egyszerűen a testi bántalmazással azonosítják. A gond ezzel csak az, hogy így nagyon sok emberben fel sem merül, hogy ő bizony egy bántalmazó kapcsolatban él, amely elsősorban a lelki terrorról, a másik megalázásáról, önbecsülésének megtöréséről, szabad akaratának elvételéről szól. Természetesen mindezt fokozatosan, úgy, hogy a bántalmazott észre se veszi; saját magát zárta be egy cellába, a kulcsát pedig önként adta a bántalmazó kezébe. CsaládThinkstockHuszonévesnek nézik a 45 éves nőt: Natalie Wardell lányai barátnőjének tűnik - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170607-natalie-wardell-lanyai-baratnojenek-tunik.htmlRendszeresen azt hiszik az anyáról, hogy ő a lányai barátnője. Amikor pedig kiderült az igazság, leesik az álluk, mert valójában kétszer annyi idős, mint a lányai! Te meg tudnád mondani, melyik is az anya? CsaládOrigoBárdosi Sanyi 3 napos kislányáról mesélt- Videó!http://www.life.hu/csalad/20170607-bardosi-sanyi-3-napos-kisbabajarol-beszelt-video.htmlBárdosi Sanyi Mádai Vivinek és Istenes Bencének mesélt 3 napos kislányáról. Meglepő dolgot tudunk meg... Család--Oszter Alexandra teljesen elhatárolódik az édesapjátólhttp://www.life.hu/csalad/20170607-oszter-alexandra-elhatarolodik-az-apjatol.htmlOszter Sándor és lánya, Alexandra legendás kapcsolata, úgy tűnik, már a múlté. A minap a színész jelentette ki, hogy nem igazán érdekli lánya lánykérése, ma pedig Alexandra írt egy kemény posztot saját üzenőfalára. Család--Beyoncé kislánya, Blue Ivy pont olyan, mint az anyja: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170606-beyonce-kislanya-ugy-tancol-mint-az-anyja.htmlElképesztő videó került fel a netre Beyoncé kislányáról, Blue Ivyről. A kislány ugyanolyan elsöprő, akár a híres édesanyja. CsaládOrigo„Az öngyilkosság nem kiút!” – őszintén a tinédzserkori krízisekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20170606--az-ongyilkossag-nem-kiut-oszinten-a-tinedzserkori-krizisekrol.htmlTudom, azt érzed, Téged nem ért meg senki; se a szüleid, se a tanáraid, se a régi ismerősök, gyakran még a barátaid sem. Elárulok valamit; ez így igaz! Abban a korban vagy, amikor jószerével, még Magadat se érted. Keresed a saját identitásodat, kis túlzással egyik héten a rock zene, másikon a jazz, aztán hirtelen ki akarsz törni a mindennap körülvevő közegből és rálépsz egy útra, ami lejt, de épp csak annyira, hogy ne érezd kényelmetlennek. Szélsőséges vagy és meggondolatlan. Az online világ fájdalmas szilánkokká alakítja a legapróbb hibáidat is, folyton elérhetővé tesz, miközben elmagányosít. Nagyon nehéz Neked! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.