Mindenki azt hitte, hogy Ben Stiller házassága örökké fog tartani, hiszen rendkívül idillikus, összetartó párt alkottak a feleségével, Christine Taylorral. 17 év után mégis elváltak, de vajon miért?

Ahogy azt már megírtuk, Christine Taylor és Ben Stiller válnak. A hír mindenkit sokkolt, mert ők voltak eddig Hollywood egyik követendő családi példája. Sokan állnak értetlenül a helyzet előtt, és teszik fel a kérdést: vajon miért? 

Ben Stiller és Christine Taylor válásának hátterében a prosztatarák állForrás: AFP//Larry Busacca

Korábban Stiller egy interjúban mesélt a rákos megbetegedéséről, amely a porsztatáját támadta. Kiderült, hogy a híres színész titkolta a kórságot, és a kezeléseket is teljes titoktartásban csinálta végig. 

Egyelőre úgy tűnik, hogy sikerült legyőzni a betegséget, ám egy ilyen megrázkódtatás sosem múlik el nyomtalanul: a kezelés végére teljesen átértékelte az életét, hiszen rájött, hogy a napjaink bizony megszámláltak, és bármikor véget érhet az élet. 

"Ben egyedül szeretne most lenni, és új kalandokat, új élményeket megtapasztalni. Ettől még a családja ugyanúgy fontos a számára, de már nem akar úgy élni, mint korábban" - írta meg a Best.