Molnár Andi, az RTL Klub sztárja férjhez ment- Fotók

Forrás: Koch Balázs&Mihály Márta -
Molnár Andi házasság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép Molnár Andi néhány nappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent párjának.

A Szombat Esti Láz című nagysikerű produkcióban ismerhettük meg a bájos és tehetséges táncos Molnár Andit, aki azóta is folyamatosan a köztudatban van. Jelenleg az Rtl Klubon futó Édes Otthon című műsor háziasszonya.

Andi és párja tavaly nyáron jegyezték el egymást egy egzotikus országban, az esküvőre pedig június 4-én került sor, Budapesten. A csodaszép Várkert Bazár és egy romantikusan trendi vendéglátó egység adott otthont a fantasztikus esküvőnek, amire a fiatalok bicajjal érkeztek. Andi ugyanis, ha csak teheti két keréken közlekedik a városban, ezzel is formában tartva amúgy is tökéletes alakját.

Kerékpáron az ifjú pár- férjhez ment Molnár Andi Forrás: Koch Balázs&Mihály Márta

A szépséges táncos egy gyönyörű hófehér ruhát viselt, mely szabadon hagyta vállait. Haja lágyan fel volt tűzve, melyet Viola Violetta virágok és egy földig érő fátyol díszített. Esküvőjük két fő színe a sárga és a szürke volt, ami a csokorban is visszaköszönt.

Az égből jövő áldás sem maradhatott el- Molnár Andi férjhez ment Forrás: Koch Balázs&Mihály Márta

Az esküvő romantikus volt, mint egy tündérmesében! A nagy napot még egy kis eső sem tudta elronatni, ami a kerékpározás közben kapta el a násznépet. A meghitt pillanatok mellett természetesen a bolondozás sem maradhattott el, hiszen Andi egyik lételeme a humor.

A bolondozás sem maradhatott el az esküvőn Forrás: Koch Balázs&Mihály Márta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.