kisbaba szülés Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terhesség 28. hetében járó Viki a várandósság részleteiről, és leendő kisfiáról mesélt. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, első kisbabájával terhes a híres magyar énekesnő. Akkor azt is elmondta, hogy nyárra tervezik az esküvőt, hogy a kisbaba teljes családba születhessen. A menyegző azóta már megtörtént, amiről Viki fotót is posztolt a közösségi oldalára.

Kiderült: Fresh Vikinek kisfia lesz Forrás: TV2

Azonban a lagzi jövő nyárig várat magára, hiszen Viki különleges állapota nem teszi lehetővé a bulizást, ahogy a koncertezést is már a terhesség korai szakaszában abbahagyta. A 37 éves szépség bevallotta, hogy igen aggodalmas típus, sokszor fél attól, hogy valami baj történhet a magzattal, ezért igyekszik mindenre odafigyelni maga körül.

Azt is elárulta, hogy augusztus 20-a környékére van kiírva, de ő nagyon szeretné, ha pont az ünnepnapon jönne világra a kisbaba. Már kiderült, hogy egy egészséges kisfiút hord a szíve alatt, de az még nem eldöntött, hogy apás szülés lesz-e vagy sem - írta meg a Best.

Fresh Viki elárulta, mikor fogant a kisbabája

Fresh Viki nemrég hozta nyilvánosságra az örömhírt, miszerint kisbabája lesz, most pedig egy kulisszatitkot árult el, méghozzá a fogantatásról. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.