Megalázta férje szeretője a túlsúlyos nőt: Betsy Ayala 50 kilót fogyott

Forrás: Instagram/queen_b_b -
fogyás szerető megaláztatás túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maglázta férje szeretője, ezért 50 kilót fogyott...

Hihetetlen megaláztatásokban volt része Betsy Ayalának, aki a terhesség alatt felszedett magára jó pár kilót. Nem sokkal gyermeke születése után ugyanis kiderült, hogy férje megcsalta őt! A nő a férje telefonjában találta meg az egyértelmű üzeneteket, ami már önmagában is elég megalázó, pedig itt még nincs vége.

A férj és a szerető Betsy Ayalán gúnyolódtak,

azon, hogy milyen kövér lett.

A különbség elképesztő! Forrás: Instagram/queen_b_b

"Már 17 éve voltam vele, az életemet odaadtam neki, a kapcsolatunkért" - mondta Betsy az Independentnek.

Szétestem. Az üzenetekben tehénnek és kövérnek hívtak. Az egész világom szétesett"

Őt már nem fogják többé megalázni Forrás: Instagram/queen_b_b

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
5 dolog, amiről nem is gondolnád, hogy tönkreteszi a diétádathttp://www.life.hu/ez-zsir/20170531-5-dolog-amirol-nem-is-gondolnad-hogy-tonreteszi-a-dietadat.htmlA végső hajrában vagyunk, hiszen indul a nyaralószezon, a bikiniben flangálós szezon, amikor mindenki a legjobb formájában akar tündökölni. De ha a végsőkig kivártál, akkor se érezd úgy, hogy már reménytelen, hiszen a sportolásba, életmódváltásba bármikor érdemes belevágni. Bármelyik csoportba is tartozol, erre az 5 pontra mindenképpen érdemes odafigyelned, hiszen ezek egy csapásra tönkretehetik a diétádat. Ez Zsír!ThinkstockKolbásszal és szalonnával fogy Hódi Pamela: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170608-hodi-pamela-zsirdietaval-orzi-az-alakjat.htmlHihetetlen diétájáról mesélt Hódi Pamela: ki hallott már olyanról, hogy zsírral is lehet fogyni? Ez Zsír!OrigoEgészséges édesség: csokis banánkenyér 2 perc alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170606-egeszseges-recept-csokis-banankenyer-2-perc-alatt.htmlDiéta alatt sem kell lemondanod a finom falatokról, csak arra kell odafigyelned, hogy milyen alapanyagokból állítod össze. Íme, Nagy Judit, vagyis FittAnyu csokisbanánkenyér-receptje, amit imádni fogsz! Ez Zsír!OrigoVV Mici bikiniben mutatta meg egyre vékonyabb testét - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170606-vv-mici-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlAzóta fogyókúrázik VV Mici, mióta véget ért a ValóVilág. A celebet mindig is zavarta a súlya, ezért kezdett komoly diétába, aminek meg is lett az eredménye. Már bikiniben is büszkén megmutatta magát. Ez Zsír!--Fogyj okosan! Ezeket a szabályokat tartsd behttp://www.life.hu/ez-zsir/20170524-fogyj-okosan.htmlMit jelent okosan fogyni? Azt jelenti, hogy mindenféle agyament diéta és jojóeffektus nélkül, megfelelő tápanyagokkal ellátva a szervezetet adjuk le a felesleges kilókat. Így a fogyókúra valójában életmódváltássá alakulhat át. Ez Zsír!ThinkstockMegműtötték a világ legkövérebb gyerekéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170605-megmutottek-a-vilag-legkoverebb-gyereket-aryat.htmlMég csak csak 11 éves, de már közel 200 kilót nyomott Arya Permana. A gyereken életmentő műtétet hajtottak végre. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.