Oszter Alexandra eltiltotta a nagyszülőktől a fiát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Oszter Alexandra család viszony Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre jobban kezdenek elfajulni az érzelmek az Oszter-családban. Kiderült, hogy a híres nagyszülők már hónapok óta nem láthatják az unokájukat. 

Oszter Sándor családjában valószínűleg már egy ideje háborúk dúlnak, ugyanis a lánya, Alexandra korábban a közösségi oldalán is beszólt a szüleinek, most pedig már azt is tudjuk, hogy teljesen elhatárolódott az édesapjától.

A színész, illetve a felesége, Failoni Donatella is rosszul viselik az események alakulását, és most azt is bevallották, hogy már

hónapok óta nem láthatták az unokájukat.

Oszter Alexandra eltiltotta 7 éves fiát a nagyszülőktől Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az édesanya szerint a kapcsolatuk akkor romlott meg Alexandrával, mikor 3 évvel ezelőtt megismerte a mostani párját, Tamást. Arról is szó esett, hogy az eltiltás hátterében Sándor alkoholrpoblémái állnak, de a színész kijelentette, hogy pont az unokája kedvéért tette le a poharat immáron 2 éve.

"Lelkileg és fizikailag is nagyon rosszul vagyok. Elvesztettem a lányomat és az unokámat is, és ez szörnyű érzés" - vallotta be az édesanya.

Azt is elmondta, hogy szerinte Tamás befolyásolja Alexandrát. Donatella nagyon bízik abban, hogy a lánya egyszer felébred ebből az álomból, és visszaállhat a családi béke - írta meg a Ripost.

Horváth Éva kisfiával közös fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170609-horvath-eva-kisfiaval-kozos-fotot-tett-kozze.htmlHorváth Éva kisfia május 7-én, anyák napján látta meg a napvilágot, ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna a modell. A büszke anyuka már mutatott részleteket a csöppségből, most egy intim fotót tett közzé kettejükről. CsaládOrigoKiderült, kitől vár gyermeket Csákány Mónika http://www.life.hu/csalad/20170609-gyermeket-var-csakany-monika.htmlHatalmas örömhírt közölt nemrég az Éjjel-Nappal Budapest sztárja: kisbabát vár, és már azt is tudjuk, hogy ki a gyermek édesapja. Család--Kisfia lesz Szinetár Dórának: így éli meg a harmadik terhességet - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170609-kisfia-lesz-szinetar-doranak.htmlSzinetár Dóra harmadik gyermekével várnadós, már a 7. hónapban van. A gyönyörű kismama elárulta, hogy ismét kisfiút hord a szíve alatt, de más titkot is megosztott várandósságáról. Család--Tényleges segítség a családon belüli erőszak áldozatainak - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20170606-tenyleges-segitseg-a-csaladon-beluli-eroszak-aldozatainak-video.htmlA köztudatban sokszor tévesen definiálják a családon belüli erőszakot - egyszerűen a testi bántalmazással azonosítják. A gond ezzel csak az, hogy így nagyon sok emberben fel sem merül, hogy ő bizony egy bántalmazó kapcsolatban él, amely elsősorban a lelki terrorról, a másik megalázásáról, önbecsülésének megtöréséről, szabad akaratának elvételéről szól. Természetesen mindezt fokozatosan, úgy, hogy a bántalmazott észre se veszi; saját magát zárta be egy cellába, a kulcsát pedig önként adta a bántalmazó kezébe. CsaládThinkstockAmbrus Attila bevallotta: gyermeket szeretne http://www.life.hu/csalad/20170608-ambrus-attilaek-a-csaladalapitason-gondolkodnak.htmlAmbrus Attila a börtönévek után teljesen új életet kezdett, és egy dolog kivételével már mindent elért, amit szeretett volna. Család--Czippán Anett terhességéről vallott: rosszullétek gyötrikhttp://www.life.hu/csalad/20170608-czippan-anett-terhessegerol-vallott.htmlCzippán Anett a második gyermekével várandós, hónapokig küzdöttek párjával azért, hogy összejöjjön. A műsorvezető mostani terhessége teljesen más, mint az előző, folyton rosszullétek gyötrik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.