Elképesztően néz ki Veronika, az 52 éves testépítő nagymama

Forrás: Thinkstock -
nagymama testépítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veronika 52 évesen a negyvenesek kategóriájában indult el külön engedéllyel a testépítő versenyen. Az eredmény, amit elért egészen elképesztő. Kitartásból jelesre vizsgázott, bárki példát vehetne róla.

Veronika 52 évesen készült fel élete egyik legnagyobb kihívására, az eredmény, amit elért, egészen elképesztő. A nagymama addig soha nem járt edzőterembe, sőt leginkább sehová. A férje túlságosan féltette őt, özvegyülése után pedig a lelki problémákkal kellett megküzdenie. Most azonban boldog, amit kitartásának köszönhet, és annak, hogy edzője elhitette vele, meg tudja csinálni.

Az eredmény, amit elért egészen elképesztő - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"A férjem szinte soha nem engedett el sehová. Gondolkoztam rajta korábban is, hogy sportolni kezdjek, vagy fitneszklubba járjak, de ő azt mondta, nem mehetek férfiak közé – a legtöbb helyen pedig férfiak vannak, így kénytelen voltam otthon maradni" - mondta a Szeretlek Magyarországnak Veronika, aki a súlyokat könnyen emelgette, de az étrend betartása már nehezebb feladatnak bizonyult.

a teljes étrendváltoztatás volt, amibe majdnem belehaltam"

A Veronikáról készült képeket itt nézheted meg

Megalázta férje szeretője a túlsúlyos nőt: Betsy Ayala 50 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170609-megalazta-ferje-szeretoje-a-tulsulyos-not.htmlMaglázta férje szeretője, ezért 50 kilót fogyott... Ez Zsír!Origo5 dolog, amiről nem is gondolnád, hogy tönkreteszi a diétádathttp://www.life.hu/ez-zsir/20170531-5-dolog-amirol-nem-is-gondolnad-hogy-tonreteszi-a-dietadat.htmlA végső hajrában vagyunk, hiszen indul a nyaralószezon, a bikiniben flangálós szezon, amikor mindenki a legjobb formájában akar tündökölni. De ha a végsőkig kivártál, akkor se érezd úgy, hogy már reménytelen, hiszen a sportolásba, életmódváltásba bármikor érdemes belevágni. Bármelyik csoportba is tartozol, erre az 5 pontra mindenképpen érdemes odafigyelned, hiszen ezek egy csapásra tönkretehetik a diétádat. Ez Zsír!ThinkstockKolbásszal és szalonnával fogy Hódi Pamela: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170608-hodi-pamela-zsirdietaval-orzi-az-alakjat.htmlHihetetlen diétájáról mesélt Hódi Pamela: ki hallott már olyanról, hogy zsírral is lehet fogyni? Ez Zsír!OrigoEgészséges édesség: csokis banánkenyér 2 perc alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170606-egeszseges-recept-csokis-banankenyer-2-perc-alatt.htmlDiéta alatt sem kell lemondanod a finom falatokról, csak arra kell odafigyelned, hogy milyen alapanyagokból állítod össze. Íme, Nagy Judit, vagyis FittAnyu csokisbanánkenyér-receptje, amit imádni fogsz! Ez Zsír!OrigoVV Mici bikiniben mutatta meg egyre vékonyabb testét - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170606-vv-mici-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlAzóta fogyókúrázik VV Mici, mióta véget ért a ValóVilág. A celebet mindig is zavarta a súlya, ezért kezdett komoly diétába, aminek meg is lett az eredménye. Már bikiniben is büszkén megmutatta magát. Ez Zsír!--Fogyj okosan! Ezeket a szabályokat tartsd behttp://www.life.hu/ez-zsir/20170524-fogyj-okosan.htmlMit jelent okosan fogyni? Azt jelenti, hogy mindenféle agyament diéta és jojóeffektus nélkül, megfelelő tápanyagokkal ellátva a szervezetet adjuk le a felesleges kilókat. Így a fogyókúra valójában életmódváltássá alakulhat át. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.