Kimi Räikkönen Minttu Virtanen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Minttu Raikönnen nemrég életet adott második gyermekének. A sztármama testén persze egyáltalán nem látszik, hogy nemrég szült, bámulatos alakját pár héttel a szülés után közzé is tette. Most pedig sminknélküli fotót is posztolt.

A Forma-1-es pilóta neje kislányával szelfizett, és nem viselt sminket:

Így fest Minttu smink nélkül Forrás: Instagram/minttu.raikkonen

Monacóban az újságírók is gratuláltak 2007 világbajnokának, és megkérdezték tőle, milyen az élet most már két nővel a házban. Kimi nyilatkozatát itt olvashatod el!

Magyar tervező ruháját viselte a világhírű énekesnő - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170609-heti-trendjelentes-szerepel-benne-carrie-underwood-nicole-kidman-diane-keaton.htmlA hét abszolút nyertesei a 70 év felettiek, illetve Abodi Dóra, akinek a ruhájában Carrie Underwood pompázott a CMT Music Awards színpadán. Mutatjuk a részleteket! TrendAFPDobó Kata új hajszínre váltott?http://www.life.hu/trend/20170611-dobo-kata-uj-hajszinre-valtott.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint hajszínt váltott a magyar színésznő.TrendOrigoGillian Anderson, az X-Akták sztárja mankóval érkezett a vörös szőnyegrehttp://www.life.hu/trend/20170609-gillian-anderson-mankoval-es-estelyiben-galazott.htmlGillian Anderson, az X-Akták sztárja balesetet szenvedett... TrendNem egészséges a tanga viselésehttp://www.life.hu/trend/20170610-nem-egeszseges-a-tanga-viselese-fertozesveszelyekkel-jar.htmlKevés olyan megosztó ruhadarab van mint a tanga. A nők egy része alig várja már, hogy kimenjen a divatból: ők szexinek de kényelmetlennek tartják. Mások szerint a legpraktikusabb viselet, de vannak, akik akkor sem húznák magukra, ha fegyvert szegeznének a halántékukhoz. Nos, a falatnyi bugyi esztétkai mibenléte ízlés dolga, ám az, hogy egészségileg mit okozhat, ha ezt részesíted előnyben, azok tények. TrendThinkstockVictoria Beckham pizsamában és magassarkúban vásárolt- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170609-victoria-beckham-pizsamaban-foto.htmlVictoria Beckham egykor Anglia legünnepeltebb felesége volt, divatmárkája és példás családi élete sokak számára példa volt. Ám a közelmúltban mindez megváltozott: férje kiszivárgott emailes botránya és rendhagyó gyereknevelési leveik miatt céltáblává váltak. Ezt pedig az egykori Spice Girl nem viseli túl jól... Trend--Selena Gomez újra mellet villantott- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170609-selena-gomez-melle-ujra-elokerult.htmlSelena Gomez írtó dögös, ezt mindneki tudja. A héten pedig harmadszor sikerült megmutatnia ezt a fotósoknak: ismét kivillant a melle a ruhából. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.