Kiderült: Dávid Kornélnak kisfia lesz

kisbaba Dávid Kornél kosárlabda-játékos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő hónapra várják a kisbaba érkezését, akiről már azt is tudjuk, hogy kisfiú lesz. A sztárapuka egy interjúban mesélt a részletekről. 

Júliusban fog megérkezni Dávid Kornél és kedvese, Dávid-Azari Fruzsina kisfia. A 107-szeres válogatott magyar kosárlabdázónak már van két lány gyermeke, ezért nagyon örül, hogy ezúttal egy kisfiú édesapja lesz. Ráadásul, most az időbeosztása is más mint akkoriban, vagyis számára is csupa újdonsággal teli lesz júliustól az élet:

Dávid Kornél és a párja, Dávid-Azari Fruzsina már nagyon várják a kicsi érkezését Forrás: Sport TV

„Nagyon izgatott vagyok. Nyilván ez más lesz, mint a lányaimnál, hiszen akkor profi sportolóként nagyon nehéz volt összeegyeztetni a családi időbeosztásunkat. De most sokkal több időm van, és alig várom már, hogy megszülessen a kisfiunk"

A sztárapuka azzal is eldicsekegedett, hogy a kisebbik lánya kosarazik, és egyre ügyesebb, egyre inkább kezdi megkedvelni a sporot, így akár komoly karrierről is szó eshet a későbbiekben

„Első házasságomból van két csodálatos nagylányom: 18 és 12 évesek. A kisebbik lányom kosarazik, és azt látom, hogy egyre jobban megszereti a játékot, és így egyre fényesebb karrier állhat előtte" - mesélte Barabás Évinek az RTL Klub Portré című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.