Így nézett ki Rubint Réka és Norbi 15 évvel ezelőtt: Fotók!

Rubint Réka fotók nosztalgia Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotókat mutatott Rubint Réka a közösségi oldalán, a rajongói teljesen el vannak ájulva. Mi is odavagyunk a cuki képektől.

Nemrég olyan fotók kerültek fel Réka közösségi oldalára, amelyek még papír alapon készültek, igazi klasszikus retro darabok. Elképesztő, hogy az idő múlása mennyire nem fog a sztáranyukán, akinek az alakja pont ugyanolyan tökéletes, mint 10 évvel ezelőtt.

Persze, a gyermeki pajkosság már felnőttes vonássá alakult Réka és Norbi arcán is, de a mosolyuk ugyanolyan őszinte, mint korábban.

Kevés olyan párt ismerünk, akiken ennyire látszik a boldogság és az egymás iránt érzett szeretet, de Norbiék szerelme pont ilyen.

Story-gála: Dögös csipkeminiben érkezett Rubint Réka

Ha idejük engedi, Schobert Norbi és Rubint Réka is részt vesznek a Story-gálán. A házaspár idén is eljött, és ezúttal lányuk, Lara és Réka unokahúga, Rella is elkísérte őket, akik teljesen összeöltöztek Rékával: mindhárman fehér csipkét viseltek: Fotó!

Oszter Alexandra eltiltotta a nagyszülőktől a fiáthttp://www.life.hu/csalad/20170609-nem-lathatja-unokajat-oszter-sandor.htmlEgyre jobban kezdenek elfajulni az érzelmek az Oszter-családban. Kiderült, hogy a híres nagyszülők már hónapok óta nem láthatják az unokájukat. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu20 elképesztően viccesre sikerült esküvői fotó - Trollok a násznépbenhttp://www.life.hu/csalad/20170610-20-elkepesztoen-viccesre-sikerult-eskuvoi-foto-trollok-a-nasznepben.htmlAz esküvője napját mindenki szereti szép képekkel megörökíteni. Ám van, amikor még a remekül beállított képek sem úgy sikerülnek, ahogy azt a fotós megálmodta. Vállahatatlan családi képeket már mutattunk, most jöjjenek azok az esküvős fotók, amelyek a trollkodások és vicces, elkapott pillanatok tettek örök emlékké az ifjú pár számára. Család--Hogy kap így levegőt Liptai Claudia kisfia?http://www.life.hu/csalad/20170611-friss-foto-liptai-claudia-gyermekerol.html"Szegényke... Csak pupillázik mi történik" - írták ki a rajongók Liptai Claudia kisfiának friss fotója alá. CsaládOrigoÁllítják, ikrei születtek Cristiano Ronaldónakhttp://www.life.hu/csalad/20170611-ikrei-szulettek-cristiano-ronaldonak.htmlLapinformációk szerint csütörtökön látta meg a napvilágot Cristiano Ronaldo két ikergyermeke, akiket nagyobbik fiához hasonlóan béranya hozott a világra.Család--Megnősült titokban Jánosi Dávid http://www.life.hu/csalad/20170610-megnosult-titokban-janosi-david-a-joban-rosszban-szereploje.htmlSuper TV2 sorozatának szereplője Jánosi Dávid négy év és egy közös gyermek után vette feleségül párját, Nemes Wandát.Család--Hatalmasat nőtt Nádai Anikó kisfia http://www.life.hu/csalad/20170610-hatalmasat-nott-nadai-aniko-kisfia-anyukajaval-setal.htmlMintha még csak most született volna meg, és máris igazoi nagyfiú Nádai Anikó gyermeke. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.