Nagyon várja az iskola végét Sarka Kata és a kislánya: Fotó!

Sarka Kata fotó Hajdú Noncsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan beköszönt a várva várt nyári szünet, ezért nem csoda, hogy a szülők és a gyerekek már számolják a vakációig hátralevő napokat: így van ez Sarka Katáéknál is. 

Sarka Kata és Noncsi már kora reggel cukiskodnak: a sztáranyuka közös fotóval indította a napot a közösségi oldalán.

Kislányának, Noncsinak is elkezdődött az utolsó hét az iskolában, óráról órára közeledik a nyári szünet idejének kezdete. Nem csoda, hogy a lányok már számolják a hátralevő napokat, hiszen a nyári időszak mindenkinek megkönnyebbülést jelent.

"Jó reggelt mindenkinek! Elkezdődött az utolsó hét a suliból! Annyira vártuk már a végét! Mindenkinek legyen csodaszép napja!" - írja a posztban a sztár.

A fotó már ezer kedvelésnél jár, és számtalan együttérző komment is érkezett más szülőktől, akik ugyanúgy várják a szünidő kezdetét, mint ők.

Sarka Kata bevallotta, hogy újra randizik

Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tönkrement, a showman pedig már meg is találta az új szerelmét. Kata – bár voltak arról hírek, hogy van udvarlója – eddig nem beszélt arról, hogy keresne új férfit, de végre bevallotta, hogy már randizik: Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.