Titkos felvételeken Diana hercegnő vallomása a házasságáról

Forrás: AFP/Files -
házasság Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő megromlott házasságáról egyre többet tudunk, de ő akkoriban nem mondhatta el senkinek az érzelmeit. Helyette felvette vallomását, amiben őszintén mesélt arról, hogyan esett szét teljesen a kapcsolatuk.

Nagyon kevesen tudták az igazságot Diana hercegnő házasságáról, ami

távolról sem volt tökéletes.

A hercegnő szerette volna elmondani a történetet a saját szemszögéből, ezért mondta fel kazettákra az érzéseit, gondolatait és azokat az eseményeket, amik házasságuk megromlásához vezettek. Ebből született a Diana: Her True Story című könyv, ami hatalmas szenzáció volt annak idején, és közeledve a hercegnő halálának 20. évfordulójához, hamarosan újra kiadják. Már az esküvő napján is nyilvánvaló volt, hogy a kapcsolatuk halálra van ítélve.

Diana őszinte vallomása: öngyilkos akart lenni Forrás: AFP/Files

Kényszerből vette el Dianát Károly herceg

Károly herceg könyvben vallott arról, hogy apja nyomására vette feleségül Dianát. Károly a királynő életrajzi könyvét is író Sally Bedell Smithnek mesélte el a történetet, amit egyébként már eddig is pletykáltak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.