Csepregi Éva 20 millióval olcsóbban adta el hatalmas házát

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
otthon Csepregi Éva eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tahitótfalui otthonától vált meg Csepregi Éva, de csak durván áron alul tudta eladni a hatalmas házat. 20 millióval olcsóbban talált új gazdára.

Csepregi Éva 15 évig tartó kapcsolat után szakított szerelmével, így az otthonuk is túl naggyá vált számára. Az énekesnőnek Tahitótfalun volt egy hatalmas 320 négyzetméteres, nyolcszobás, háromgenerációs háza, amihez még egy 1400 négyzetméteres kert is tartozott, de belátta, hogy neki ez már nagyon hatalmas.

Csepregi Éva áron alul adta el házát Fotó: Szabó Gábor - Origo
Itt él Kasza Tibi és a szerelme: Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170613-csodas-helyen-el-kasza-tibi-es-a-szerelme.htmlKasza Tibi a közösségi oldalán mutatta meg a rajongóinak, hogy milyen csodálatos helyen élnek Mankerrel: Fotók! Otthon--Ilyen csodát csinálnak Miskolcon a panellakókhttp://www.life.hu/otthon/20170613-miskolc-panel-lakok.htmlAkkora az érdeklődés, hogy várólista készült! De mit is csinálnak pontosan az emberek a panelek tövében? OtthonFotó: Adrián Zoltán - OrigoAranyozd be az otthonodat - Így használd ezt a színt giccshatás nélkül!http://www.life.hu/otthon/20170613-aranyozd-be-az-otthonodat-igy-hasznald-ezt-a-szint-giccshatas-nelkul.htmlAz arany a luxus és a fényűzés színe. Használd bátran az otthonod stílusának kiemelésére, hiszen rengeteg megjelenési formája ismert a lakberendezésben is. Nemcsak a lámpákban és a kis kiegészítőkben köszönhet vissza ez a szín; a lakástextíliák, bútorok, sőt képek formájában is csempészhetsz némi „drágaságot" az életteredbe. Június hónap színe a pipacspiros, párosítsd vele (is) bátran! OtthonOrigoRobert Downey Jr. Malibun vett házat, mely híres filmbéli karakterét, Vasembert idézi meghttp://www.life.hu/otthon/20170612-robert-downey-jr-malibun-vett-hazat-mely-hires-filmbeli-karakteret-vasembert-idezi-meg.htmlAz nem kétséges, hogy Robert Downey Jr. az élet császára - a Forbes szerint jelenleg Hollywood egyik legjobban kereső színésze - ám azt kevesen tudják, hogy 30-as éveiben kábítószer-függőséggel küzdött. Később, mikor maga mögött hagyta az önpusztító életet, karrierjét a Vasemberrel élesztette újjá. Ez a karakter – érthető okokból – teljesen eggyé vált a színésszel, amit mi sem bizonyít jobban, hogy most gyakorlatilag vett egy házat, mely „Tony Stark" otthonát idézi meg. OtthonAFPFodor Zsóka a nyárra egy lakókocsiba költözötthttp://www.life.hu/otthon/20170612-fodor-zsoka-egy-lakokocsiba-koltozott.htmlFodor Zsókának nyáron elege lesz a városi nyüzsgásből, ilyenkor mindig átteszi székhelyét a Balatonra. A magyar tenger partján van ugyanis egy különleges nyaralója!Otthon--7 lélegzetelállító strand, melyek látványától azonnal utazni támad kedvedhttp://www.life.hu/otthon/20170608-7-lelegzetelallito-strand-melyek-latvanyatol-azonnal-utazni-tamad-kedved.htmlA világ számos csodát tartogat számunkra, vannak gyönyörű városok, épületek, emlékművek, ám sokunk nyaraláskor csak élvezni akarja a nyugalmat, a pihenést egy tengerparton, ahol kristálytiszta a víz és puha homok simítja a talpunkat. Összegyűjtöttünk pár fantasztikus partot, melyek egy része könnyen elérhető, másokhoz már repülőre, vagy épp hajóra kell szállni, egyben azonban megegyeznek; mérhetetlenül különlegesek. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.